2777
2789
عنوان

مثل منم هست؟!

212 بازدید | 18 پست

که بخواد بره جایی از روز قبل حالش بده باشه اونقدر که حالش بد باشه اصلا بهش خوش نگذره. چه مسافرت چه مهمونی.... فردا میخوام یه تفریح یه روزه برم کلا ریختم بهم. البته بد ماشین نیستم فقط از خونه بیرون اومدن متنفرم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم جدیدا اینطور شدم ولی باهاش مقابل میکنم و سعی میکنم کنار بیام چون اینطوری بمونم زمینه برای افسردگی فراهم میشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

منم جدیدا اینطور شدم ولی باهاش مقابل میکنم و سعی میکنم کنار بیام چون اینطوری بمونم زمینه برای افسردگ ...

نمیدونم تو خونه خوبم افسرده نیستم ولی احساس میکنم بیرون رفتن یعنی وقت تلف کردن

منم همینطور خیلی بده،دلم ازخونه م میگیره ،حس بیرون رفتنم ندارم تا بخوام جایی برم اعصاب دخترامو خور ...

منم همینجور دلم نمیخواد جایی برم. البته وقتی میرم خونه بابام تازگیا دلم نمیخواد بیام خونه خودم

آره از بیرون رفتن متنفرم  ولی از در که میرم بیرون حالم عوض میشه برگردم باز حالم بد میشه  ...

منم از شستن ظرفا ولباسای بعد مسافرت بدم میاد. کلا چندسال یباری برم مسافرت البته فردا تا عصر میام

منم همینجور دلم نمیخواد جایی برم. البته وقتی میرم خونه بابام تازگیا دلم نمیخواد بیام خونه خودم

من هر جا برم عجله دارم برگردم،میام خونه حالم خوب نیس،انگار هیچ جا بهم خوش نمی‌گذره

ببخشید نمیخواستم حال شماها رو بد کنم،معمولا ب کسی نمی گم اینجوری هستم.الان دیگه حرفش پیش اومدددد....😢

من هر جا برم عجله دارم برگردم،میام خونه حالم خوب نیس،انگار هیچ جا بهم خوش نمی‌گذره ببخشید نمیخواستم ...

میدونم این درد خیلی بده به هیچ کس نمیشه گفتش. واقعا از جایی رفتن متنفرم. حتی مشکل بزرگتر اینه که از اینکه کسی بیاد خونمونم متنفرم

میدونم این درد خیلی بده به هیچ کس نمیشه گفتش. واقعا از جایی رفتن متنفرم. حتی مشکل بزرگتر اینه که از ...

عجب

من برا اومدن کسی اولش حس تنبلیم گل می کنه،مخصوصا اگ خونه نامرتب باشه،اما در کل خوشحال میشم.مخصوصا اگ خواهرام بیان خونمون

عجب من برا اومدن کسی اولش حس تنبلیم گل می کنه،مخصوصا اگ خونه نامرتب باشه،اما در کل خوشحال میشم.مخصو ...

خیلی مشکل بدیه و ازش بدم میاد ولی نمیتونم از خودم دورش کنم. هم خودمو اذیت میکنم هم دیگران اذیت میشن