2821
2789
عنوان

وسواس فکری

635 بازدید | 52 پست

نمیدونم میشه اسمش رو وسواس گذاشت یا نه..ولی خیلی اذیت کنندست..مثلا وقتی یه فکری میوفته تو سرم تا انجامش ندم اروم‌ نمیشم اصلا و واقعا کل وجود و روانم درگیرش میشه

مثلا وقتی میخوام فردا زنگ بزنم یه سوال از یکی بپرسم تا خود صبح بهش فکر میکنم به حرفم به تمام اتفاقایی که ممکنه بیوفته به جوابش و خلاصه هر چیزی رو پیش بینی میکنم و تا خرخره اعصابم خورد میشه

الان فردا میخوام یه کار خیلی ساده و معمول انجام بدم ولی هیچ‌جوره اروم‌نمیشم. پر خوری عصبی گرفتم حرکاتم سریع شده حتی نمیتونم بخوابم

با کتاب خوندن و فیلم و نوشتن هم اصلا آروم نشدم فقط فکرم سمت اون کاره تا حالا عصبی تر میشم

چطوره آرومش کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل منی من داغون ترم به لباسام دست بزنن خود زنی میکنم گریه میکنم یا همش چک میکنم عکسم پخش نشه  ...

قضیه لباسا اره منم گاهی اینجوریم

ولی الان تا فردا داغون میشم تا اون کارو انجام بدم اصلا انگار نفس کشیدن برام سخت میشه نمیتونم بخوابم

هی حساب میکنم تا فردا چقد مونده انجام بدم

شماهم اینجوری اید که وقتی میرید مثلا واتساپ یا اینستا میگردید اخرش که میخواید خارج شید چند بار میرید چک میکنید ببینید اشتباهی دستتون نخوره استوری بذارید یا فقط من فیریکی ام😑

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

قضیه لباسا اره منم گاهی اینجوریم ولی الان تا فردا داغون میشم تا اون کارو انجام بدم اصلا انگار نفس ک ...

درکت میکنم دراز بکش نفس عمیق بکشید ولی من انقد اینور اونور میشم تا خوابم ببره راهی نیست

الان چیکار کنم تا فردا دق میکنم با اینکه یه کار خیلی معمولی هستش اصلا انگار مخم داره جوییده میشه&nb ...

ببین اول اینکه چند سالته 

تو محیط استرسی هستی یا نه

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
درکت میکنم دراز بکش نفس عمیق بکشید ولی من انقد اینور اونور میشم تا خوابم ببره راهی نیست

بارها تجربه کردم که بخاطرش نمیتونم بخوابم

حتی طلوع صبحم دیدم حتی بیدار شدن خانواده هم دیدم و کلا اینجوری بوده که تا شب بعدش نخوابیدم

امشبم انگار قراره خیلی اذیت سم

شماهم اینجوری اید که وقتی میرید مثلا واتساپ یا اینستا میگردید اخرش که میخواید خارج شید چند بار میرید ...

نه من اینجوری نیستم 

از 10000 بار توی موبایل رفتم شاید یکبار این  اتفاق بیفته 

ولی تو توی ذهنت این رو 1000 احتمال میدی این اتفاق بیفته 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم