naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 عنوان مزاحم تلفتمی 84 بازدید | 5 پست خانمامن یه شمارس مزاحم من شده مشخصه اشناعه یه برنامه ای بود ن مشخص میکرد حط ب نام کیه شماها ندارین؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1402/06/18 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 نامبربوک شماداری؟واقعیه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
bahcwr عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 339 شماداری؟واقعیه؟ اره با فیلنتررر شکن کار میکنه نصب کنین شماره ای ک مزاحم میشه رو بزنین احتمال ۹۰ درصد میاره
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 اره با فیلنتررر شکن کار میکنه نصب کنین شماره ای ک مزاحم میشه رو بزنین احتمال ۹۰ درصد میاره توگوگل پلی نصب کنماگ زحمت نیس میشه شماره روبدم شماببینییایه عکس ازبرنامهش بده روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
bahcwr عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 339 توگوگل پلی نصب کنم اگ زحمت نیس میشه شماره روبدم شماببینی یایه عکس ازبرنامهش بده خودتون باید ببینیدروش کارش اینطوری هست که اگه اون شماره رو مخاطبای شما سیو داشته باشن اسمشو براتون میارهقطعا شماره ای کا مزاحم شما شده رو فک و فامیل من ندارن😂🥲اره از گوگل پلی باید داشته باشه رنگشم سبزه