2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 39 پست
ببین من انقدر این توهمو دارم از الان دارم دنبال دکتری میگردم که تخصصش تو نازایی باشه یعنی دکتر زنان معمولی رو هم قبول ندارم ببین من دیگه کی ام😂
پاک و منزه است خدایی که چون به خلقتی اراده کند میگويد باش پس همان دم میشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زهراحالا یه اقدام بکن مثل اون یاروویی که توبانک حساب نداره بعد میگه یاابررررفضل اسم من توقرعه کشی بانک دربیاد
صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
اصلا فرض کن اونا فکر میکنن شما خدای نکرده مشکل داری که بچه دار نمیشی چه اهمیتی داره. و فکر میکنم که تو این دوره زمونه کم کم مردم باید حداقل در ظاهر نشون بدن که کاری به زندگی دیگران ندارن شما هم با این دید به قضیه نگاه کن.
ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
دختر خوب سال که چیزی نیست... خودتو و همسرت رو عشقه,خوش بگذرونید که وقتی نینی اومد این روزهاتون خاطرست... منم دوسال بچه دار نشدم ,با اینکه به گوشم میرسید فامیل راجع به ما حرف میزنن,,,ولی عین خیالم نبود
انقدر دخالت میکردن تو زندگی من که یه زن تو فامیل به مادرم گفته بود,چجوری جلوگیری میکنن که انقدر مطمعنه!!!!!!مردم یه سری نفهم تر از اونی هستن که فکرشو بکنی,اما من ککم هم نمیگزید,مثلا الان دو قلو دارم,کدومشون یک روز هم نه,یک ساعت بچه منو نگه داشتن؟؟؟؟؟حتی نیومدن بچه هامو ببینن,اما خدارو شکر دوقلو شد,دهنشون سرویس شد
تااااازه خیالت راحت شده دست از سرت برداشتن. بیکاریا. عادت کردی هی بهت پیله کنن برا بچه و شما ناز کنی؟ 3سال که چیزی نیس بابا. با همسرت خوش بگذرون. اونا دوست دارن زود پیر بشن به شما چیکار دارن اخه. چه عجله ایه. والا ما تو 33 سالگی بچه اوردیم عین چی پشیمونیم که چقدر زود بود هنوز وقت داشتیم. خوش باش بابا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
بستنی میخوام اقدام کنم از و سونو هم دادم منتظرم دکترم از خارج بیاد برم پیشش نشون بدم البته کماکان دنبال دکتر نازایی هم دارم میگردما این دکتره چون دکتر زمان نوحوونیم بوده فعلا پیش این میرم اما اونروز تو سونوم بچه ها گفتن فولیهات کوچیکه احساس کردم توهماتم داره رنگ واقعیت میگیره
پاک و منزه است خدایی که چون به خلقتی اراده کند میگويد باش پس همان دم میشود...
مهسا جان کاااااش حالا اینو کجای دلم بذارم که یکی از دوستای قدیمیم تو تا گرام پیام میده یه چیزی بپرسم ناراحت نمیشی دلیل خاصی داری بچه نمیاری اخه من موندم جواب این یکی رو چی بدم چشمام چهار تا شده بود وقتی پیامشو خوندم