2789

الآن باید بگیم بپرس

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممکنه ک پرده بکارت با یه انگشت اونم بدون هیچ درد و خونریزی یا حتی لکه ای اسیب ببینه و پاره بشه بابا من دارم دیوونه میشم چ غلطی کردم همش نگرانم استرس دارم شرایطشم ندارم برم دکتر و اینکه راس میگن اگه بری دکتر نمیتونه بفهمه ک دلیل پارگی با انشگت بوده یا یچی دیگ

من دهه شصتیم واسه ما انقدر مسئله رو بزرگ کرده بودن که... سیستم آموزشی زمان ما واقعا فاجعه بود

منم متولد ۶۱ ام  ولی کلا منطق ام اینطوری بود که با این چیرا مشکلی برای هایمن پیش نمیاد وایه همین هیچ موقع بهش فکر نمیکردم

ممکنه ک پرده بکارت با یه انگشت اونم بدون هیچ درد و خونریزی یا حتی لکه ای اسیب ببینه و پاره بشه بابا ...

فکر نمیکنم به این سادگی آسیب ببینه  چون در هرحال مقداری درد داره خونریزی میشه باشه میشه نباشه

و درضمن حداقل از نطر من ظاهرش کاملا متفاوته حداقل برای من متفاوت بود