2777
2789
عنوان

کد ۹۹🖤❤️‍🩹

1108 بازدید | 18 پست

یکی از بستگان هیچ چیزی نبود هیچی نبود هرروز آرزو میکرد یکی بیاد بگیرتش انقد با ادمای مختلف دوس شدع بود و عکساش پخش شده بود خانوادش گفته بودن کسی بیاد دخترمون بگیره کمکش میکنیم ماشین بخره بهش خونه میدیم حتی این پیشنهاد به همسر منم شده بود که گفته بود من عکسشو با دوستم دیدم چطور میتونم بگیرمش فردا رفیقم بگه دهنی منو خوردی 😔😔 حالا بیا و ببین سالن ارایشگری زده هرروز یه مانتو میخره هرماه گوشی ایفون عوض میکنه بهترین طلاهارو میخره شوهرش دو جا کار میکنه خونه دارن و خونه ۲۰۰متری مادرشوهرش میشینه هم خودش ماشین داره هم شوهرش بچشونم که ۱سالشه فرستادن تو کار مدلینگ تمام ندیده هاشونو دارن میبینن از اینکه انقد بی عقل و بی فکرم ناراحتم اینکه اون عرضه داشت بخت بلند داشت نوش جونش نون جنم و تلاششو خورد رفت خودشو اپدیت کرد هی خودشو پیشرفت داد تازگی اون سالن ارایشگاه رو خریده یه زمین هم خریده میخواد ویلا بسازه 😔😔😔ولی من رفتم دنبال درس که چی کع چه گوهی بشم که چی کنم الان با دیپلم تجربی به من کجا کار میدن با اونهمه تلاش که بهترین معدلو بگیرم با وجود داشتن بچه چی شد چی دادن بهم با وجود اونهمه سهمیه و خرید صندلی پزشکی و دندون من میخوام چی بشم حالم بهم میخوره از تجربی از پزشکی از پرستاری هوشبری فوریت پزشکی تمام ارزو هامو به گور میبرم در حالی که اون داره تمام ارزوهامو زندگی میکنه و از نداشته های من ایده میگیره و با داشته های خودش مانور میده😭😭😭چکار کنم به سرم میزنه برم ارایشگری یاد بگیرم ولی خب من دوس ندارم من خون دوس دارم من بخیه دوس دارم فشار گرفتن و تست قند و ....من فرکچر باز که سر استخون زده بیرون دوس دارم من نیدل دکامپریشن دوس دارم من عاشق رنگای آنژیوکتم عاشق اسکالپ عاشق کد ۹۹❤️‍🩹🖤

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خب دوباره بخون 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوباره بخون 

چی بخونم؟؟من دلم یه زندگی خوب مثل اون میخواد که اگر رفتم کافه به منو نگاه نکنم رفتم خرید درخواست تخفیف نکنم چیزی دلم خواست هی موجودی چک نکنم هی دودوتا چهارتا نکنم که با درس نمیشه باید شغل آزاد باشه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کد۹۹ احتمال کد مربوط به مرگ نیست 

نه کد مربوط به احیای قلبی ریویه

بابا بیچاره مفت براش نیومده همون آرایشگری کلی زحمت داره همون شوهرش 2 جا زحمت میکشه چیکار اون داری 

یعنی چی هیچی نبود! بیچاره دلم براش سوخت 

خودت زندگیتو بساز چیکار اون بیچاره داری

چی بخونم؟؟من دلم یه زندگی خوب مثل اون میخواد که اگر رفتم کافه به منو نگاه نکنم رفتم خرید درخواست تخف ...

تو میگی عاشق اینایی بعد نمیخوای درس بخونی شغل آزاد میخوای ؟ 

تو اصن تکلیفتو با خودت مشخص کن ببین عاشق اونایی یا دوست داری پول داشته باشی 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
بابا بیچاره مفت براش نیومده همون آرایشگری کلی زحمت داره همون شوهرش 2 جا زحمت میکشه چیکار اون داری&nb ...

شما برای چی سوختی؟؟؟اون لاکچری بازه برای چی حرص اونو میزنی من که گفتم نوش جونش زحمت کشیده نگفتم؟؟

تو میگی عاشق اینایی بعد نمیخوای درس بخونی شغل آزاد میخوای ؟  تو اصن تکلیفتو با ...

چیزی که مربوط به رشتم باشه و همینطور پول توش باشه یا شغل آزادی که خودم تو رشته خودم کار کنم از اون شغل آزاد جدا پول درارم

خوب همون منظورم بود یعنی طرف داره میره این کدو دوست داری ولی سخته ادم تو چنین شرایطی قرار بگیره  ...

اره اینکه اون شخص با دستای من به این دنیا برگرده منظورم اینه شرایط بحرانی رو دوس دارم کمک به دیگران رو دوس دارم خودمم تکنسین فوریت پزشکیم دوره ازاد گذروندم

چیزی که مربوط به رشتم باشه و همینطور پول توش باشه یا شغل آزادی که خودم تو رشته خودم کار کنم از اون ش ...

درستو ادامه بده،تخصص بگیر به پول هم میرسی،اون بنده خدا هم یه شبه پولدار نشده

👨‍👩‍👧