2777
2789
عنوان

یهو غیب شد😔

230 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ،یه پسری چند روز پیش رفته بود پیش خواهرم کسی رو برای ازدواج بهش معرفی کنه خواهرمم منو معرفی کرده بود بعد پیام داد بهم راجب خودش گفت دوتا ازدواج ناموفق داشته یعنی قبل از عروسی طلاق گرفتن بعد یه خورده حرف زد منم برای امتحان کردنش گفتم با یه پسر دوستم شهر شماست اونم خیلی تعجب کرد خواستم ببینم در چه حد عجوله واینا بعدش دیگه پیام نداد تا روز بعدش بهم گفت عکس بده ببینمت گفتم بیا خونمون ببین وعکس ندادم پریروز پیام داد سلام خوبی منم جواب دادم ممنون خوبم دیگه پیام نداد تا شب ساعت 10 بهم برخورد وکلی به خودم رسیدم فک کردم میان خونمون ولی تو ذوقم خورد منم بهش پیام دادم زشته پیام دادن و دیر جواب دادن ومنتظر گذاشتن بقیه اگه نمیخوای خب بگو منصرف شدم واینا فک کنم شما دنبال دوستی وپیام بازی هستی اونم گفت نه بخدا خیلی میخوام و میام خونتون سر فرصت امروز سر یه قضیه ای بهش 2 تا پیام دادم اصلا تا الان جواب نداده بنظرتون منصرف شده ؟؟؟؟؟چرا جواب نمیده بخاطر حرفم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:)