2789
عنوان

درد داره؟!!!!!!

315 بازدید | 19 پست

حاملگی سختی های زیاد و دردهای شکمی داره؟!

من ۵ ساله عروسی کردم و همه فشار میارن که بچه بیارم ولی واقعا میترسم از سختی های بارداری و زایمان

البته اینکه درس میخونم هم دلیلیه ک حامله نشدم تاحالا...

کسایی که تجربه کردن بگن لطفا

واقعا خیلی سخته؟! کدوم قسمتش سخت تره؟

حاملگی

زایمان

بعد از بدنیا اومدن بچه

میشه کنار اینها درس هم خوند؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شیرینی خودشم داره ...   خانما پوست کلفت هستن یادشون میره واسه همون ۳ یا بیشتر میارن 🙃

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نمیشه،چون هرچقدرم حاملگیه بدون دردسری داشته باشی سه ماهه اول بیحالی خیلی داری و بیشتر میخوابی

البته من که اینجوری ام،بیشتر وقتا خوابم و سرگیجه دارم خداروشکر خیلی حالت تهوع ندارم.بعضی وقتاام شکم درد عجیب داره

حاملگیه هرکسی متفاوته عزیزم ولی بنا رو به این بزار که نمیتونی درس بخونی کنارش

سختههه 

خیلی سخته هم حاملگی 

هم بعد حاملگی که دیگه بدتره

منم مثل شما بودم درس می‌خواندم ومیترسیدم 

ولی الان بخاطر سوالهایی که خودم از این حس ناب محروم کردم از خودم معذرت می‌خوام 

من ۵تا بچه می‌خوام😂

من واقعا حاملگیم اسونه 

زایمانو تا حالا تجربه نکردم

مطمئنم اونم اسونه

زندگی رو هرجور بگیری میگذره

من میگم اسونه اسون هم میشه👌

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

نمیشه،چون هرچقدرم حاملگیه بدون دردسری داشته باشی سه ماهه اول بیحالی خیلی داری و بیشتر میخوابی البته ...

خواب گاهی از کم خونی میاد

بهترین قرص اهن تو بارداری ایزی آیرون هست..

به دکترت بگو برات ازین قرص بعد ازین بنویسه

اجیل زیاد بخور

سبزی و اسفناج هم زیاد بخور

هر چیزی سختی خودش رو داره

مسئولیت مادر شدن و بی خوابی و...

اینکه باید توان اینو داشته باشی که براش تایم بذاری از لحاظ احساسی و اقتصادی تامینش کنی

به نظرم به حرف هیچکس گوش نکن

فقط و فقط بین خودت و همسرت صحبت کنید و به توافق برسید

یه بچه ی شاد به همه چی نیاز داره

یادت نره

خواب گاهی از کم خونی میاد بهترین قرص اهن تو بارداری ایزی آیرون هست.. به دکترت بگو برات ازین قرص بع ...

مرسی عزیزم از راهنماییت❤️ازمایش دادم قبل بارداریم گفت همه چیت خوبه

اتفاقا خواب زیادمم گفتم گفت ویارته اشکالی نداره،اتفاقا مادرمم اینطوری بوده

آجیل خوردنی حالت تهوع شدید میگیرم،ولی سبزی و‌ اسفناج میخورم 

مرسی ازتون