nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 عنوان دوستان لطفاً کمک 94 بازدید | 18 پست به شدت به گوشی وابسته شدم و اصلا نمیتونم بزارمش کنار ...عملا بهش اعتیاد پیدا کردم ....همین هم باعث شده که از درسم جا بمونم و اصلا نتونم درس بخونم تورو خدا کمکم کنید ...💔 1402/06/18 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranammobina عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1241 یبار خودت بشینی درس بخونی میخونی نترس یا هم اگه بخوای ادرس بده گوشیتو بیام بشکنمش خیلیم راحت و عالی لازم باشه کل دنیارو فقد برا ارزوهام به اتیش میکشم با ادماش😐😂دور از جون(
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 همین که اینجایی خودش معلومه ✋🏻💔😑 اصلا داغون داغونم تورو خدا کمک کنید با گوشی هم درس میخونم نمیتونم بدمش دست مامانم
baranammobina عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1241 برنامه بریز قرار نیست ک خودتو محروم کنی من شبا 😁😂کلا گوشی دستم صبا به کارام میرسم لازم باشه کل دنیارو فقد برا ارزوهام به اتیش میکشم با ادماش😐😂دور از جون(
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 یبار خودت بشینی درس بخونی میخونی نترس یا هم اگه بخوای ادرس بده گوشیتو بیام بشکنمش خیلیم راحت و عالی بی زحمت بیا بشکون زحمت نمیشه براتون ؟؟😅😑
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 برنامه بریز قرار نیست ک خودتو محروم کنی من شبا 😁😂کلا گوشی دستم صبا به کارام میرسم متاسفانه برنامه هم ریختم ولی جواب نداده ...خواهر من از ساعت ۶ گوشی دستمه تا خود ۱۱ شب
شیلینو عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 4732 ✋🏻💔😑 اصلا داغون داغونم تورو خدا کمک کنید با گوشی هم درس میخونم نمیتونم بدمش ... خودت باید بخوایهزار راه که باشه خودت باید بخوای و انجام بدی
baranammobina عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1241 بی زحمت بیا بشکون زحمت نمیشه براتون ؟؟😅😑 😂ن اصلا هزینشم خدمتون میگم😂 لازم باشه کل دنیارو فقد برا ارزوهام به اتیش میکشم با ادماش😐😂دور از جون(
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 خودت باید بخوای هزار راه که باشه خودت باید بخوای و انجام بدی درسته✋🏻 بندازمش تو آب جواب میده ؟؟😅😑
baranammobina عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1241 متاسفانه برنامه هم ریختم ولی جواب نداده ... خواهر من از ساعت ۶ گوشی دستمه تا خود ۱۱ شب خب زبون خوب حالیت نمیشه باید بریم سراغ کتک این دمپایی کو😐 لازم باشه کل دنیارو فقد برا ارزوهام به اتیش میکشم با ادماش😐😂دور از جون(
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 😂ن اصلا هزینشم خدمتون میگم😂 خوبه بفرمایید پرداخت میکنم 😂😂😂 کدوم استان زندگی میکنید ؟؟ 😂😂 هزینه رفت و آمد زیاد میشه متاسفانه 😂😅💔
baranammobina عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1241 خوبه بفرمایید پرداخت میکنم 😂😂😂 کدوم استان زندگی میکنید ؟؟ 😂😂 هزینه رفت و آمد زیاد ... 😑🙄بچه بشین درستو بخون لازم باشه کل دنیارو فقد برا ارزوهام به اتیش میکشم با ادماش😐😂دور از جون(
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 خب زبون خوب حالیت نمیشه باید بریم سراغ کتک این دمپایی کو😐 خیر 😅😑✋🏻اگه حالیم میشد اینجا نبودم 😂یه دمپایی بنفش دارم یعنی عالی ...بزنی ۱۰۰ درصد کبودی تحویل میگیری ! این چطوره ؟؟😂
nargessszeinabbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 657 😑🙄بچه بشین درستو بخون به خدا بدون شوخی این گوشی نمیذاره ...دو دقیقه درس میخونم سریع میرم طرف گوشی