2777
2789

بابام فوت شده 

خودم ۱۹ سالمه داداشم ۲۲

خودش ۴ ساله میره سرکار ولی هرچی میدوعه به هیچ جا نمیرسه خرجمون از حقوق بیمه تامین اجتماعی میدیم ک فقط ماهیانه ۴ تومنه

هفته پیش داداشم با ذوق رفت دوتا شلوار گرفت ولی هنوز نپوشیده امشب دیدم داره تا میزنه میزاره نایلون گفتم کجا میبری گفت دوسشون ندارم میخام پس بدم در صورتی که میمیره برا این مدل شلوار من میدونممم

نگو پولشو نداشته رفته پس بده خدایا قلبم درد میکنه😭 خیلی ناراحت شدم😭😭😭 چقد سختهههه که من تو این سن قلب درد دارم پول نیس برم دکتر و مجبورم هیچی نگم مامانم داره تو ۳۵ سالگی کور میشه از گریه ولی پول نیس یه چشم پزشکی بره

خدایا کم آوردم دیگه چرا بابابزرگم و عموهام دارن تو پول زندگی میکنن ما باید وضعمون این باشه انگار نه انگار از خون اوناییم ۶ ساله بابام نیس یکیشون یه سر نزدن به ما دنیا کِی انقد بی وفا شد بابام همیشه همه جوره هوای فامیلا رو داشت انقد بچهاشونو میبرد بیرون انقد مالی بهشون کمک میکرد حالا اونا پولدار شدن ما بی کس بی پول🙂 

خودمم ۳۰ تومن قرض کردم رفتم دوره میکرو ابرو آموزش دیدم ب سختی و بدبختی ولی مشتری ندارم موندم و قرضم ‌‌...

ببخشید سرتون و درد آوردم

عزیزم 🥺 از ته دلم ناراحت شدم براتون الهی خدا بهترین ها رو برسونه تو زندگیتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قیمت شلوارش چقدر بود؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه مدت برو فروشندگی چیزی از هیچی بهتره،،،، خدا کمکتون کنه انشالله خیلی ناراحت شدم😢

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دقیقا وضعیت ما💔

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بمیرم الهی

یه جا بعنوان کاراموز کار کن تا کم کم دستت راه بیفته

تو دیوارشهرتون حتما اگهی زیاد میزنن برا استخدام

پیج هم بزن مشتری جمع کن

اگ فیبروز نتونستی حداقل از بندانداختن و ابرو برداشتن شروع کن مطمئنم موفق میشی

😢😢

یه سوال هیچ کدومتون سر کار میرید ؟ آخه با گریه و یجا نشستن چیزی عوض نمیشه کدوم شهر زندگی میکنید؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁