2777
2789
عنوان

حالا چیکار کنم؟

482 بازدید | 10 پست

موهام مدل ولف کات هست ولی چون موهام حالت داره اصلا خوب نیست،اتو مو کشیدم ولی وقتی خوابیدم و صبح بیدار شدم دیدم حالتش برگشته و موندم چیکار کنم که موهام صاف بمونه با اتو مو (اسپری و اینا نمیزنم) حالا چیکار کنم که موقعی که میخوام بخوابم صبحش موهام حالتش برنگرده 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موی مدل ولف خیلی صاف باشه بد میشه  باید یکم حالت دار باشه مثل مدل موهای قبلی آیو

خیلی صاف صافم که نه ولی پایینش حالت دار میشه اصلا خوب نیست حالا موندم چیکار کنم نمیتونم هر روز اتو مو بکشم موهام خراب میشه میخوام چند روزی اتو مو رو موهام بمونه 

متاسفانه کراتین  منم که موهام لخته ولی وقتی اتو میکشم صبش یکم شلخته میشه

نمیخوام کراتین کنم چون معلوم نیست چی میزنن به مو میخوام موهای خودم باشه ولی صاف

نمیتونی کراتین کنی؟

اصلا از کراتین خوشم نمیاد چون معلوم نیست چی به مو میزنن ولی چاره ای ندارم دیگه هر وقت از حموم میام اتو مو میکشم تا عید درست میشه موهام 

اصلا از کراتین خوشم نمیاد چون معلوم نیست چی به مو میزنن ولی چاره ای ندارم دیگه هر وقت از حموم میام ا ...

فک نکنم تغییری کنه حالا خودت میدونی 

-امیدوارم رویاهات فقط یک رویا باقی نمونه-                        infj
اصلا از کراتین خوشم نمیاد چون معلوم نیست چی به مو میزنن ولی چاره ای ندارم دیگه هر وقت از حموم میام ا ...

عید موهام بلند میشه میرم مدل موهای لیسا کوتاه میزنم بعد موهام رو خورد کرده طول میکشه تا بلند بشه ولی تا عید اوکی میشه امید وارم

پروتئین میگن قشنگ میشه خیلی‌ها رو دیدم 

اره الان همه میرن پروتئین تا کراتین ولی میخوام موهای طبیعی خودم باشه حالا دیگه چاره ای ندارم اتو مو میکشم بعد صبح ها دیگه با شونه و سشوار بهش حالت میدم