2777
2789
عنوان

راهنمایی مهم

1048 بازدید | 84 پست

فردا شاید اتفاقی برام بیوفته که مجبور بشم درمورد مدرسه بچه ها تصمیم بگیرم

۱. تو خونه خودم تو شهرمون بمونم و پرستار شبانه روزی بگیرم(شغلم شب کار داره و گردشیه) در عوض بچه هام تو مدرسه بهتری درس بخونن اما تو این فرصت کم پرستار قابل اعتماد پیدا کردن و هزینه بالا که شاید در توانم نباشه و تو سختی بیوفتم

۲. برم روستا که تو حیاط خونه بابام یه خونه کوچیک دارم زندگی کنم هزینه پرستار ندم، خیالم راحت باشه اما بچه ها برن مدرسه ای که سطحش پایینه، مثلا تو یک کلاس پایه اول و دوم و سوم ابتدایی با هم باشه، مجبور بشم خودم باهاشون درس کار کنم

تعداد رای : 25
نظرسنجی
شهر
11
44%
روستا
14
56%

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

باید با بچه هاتون صحبت بکنید شاید مخالفت کنن حتی شاید روزای اول گریه کنن چون براشون سخت از یه شرایط عالی برن توی یه شرایطی که باهاش آشنایی ندارن

فک میکنم گفته بودید ازدواج کردین اره؟

همسرتون بچه هاتون نگه نمیدارن؟

باید با بچه هاتون صحبت بکنید شاید مخالفت کنن حتی شاید روزای اول گریه کنن چون براشون سخت از یه شرایط ...

مشکلم همینه

خانمم اصلا با بچه ها خوب نیست

فردا شاید بزاره بره

اخه اون دوتا بچه چه گناهی کردن 

حرف منم همینه

میگه از بچه خودم دور شدم حالم خوش نیست

هی پیش من به بچه ها و من فحش میده و نفرینم میکنه

گفتم بچت نیست درست

گناه بچه های من چیه

دیگه حب نداری بهشون و من فحش بدی و توهین کنی و نفرین کنی

من بعد احترام بزار تا احترامتو نگه دارم

اونا صد در صد روستا

اگه اینجوریه خب بزارید همونجا

چون اول نظر بچه هاتون مهم

بعد انتخاب شما 

دخترتون توی دوره بلوغه حواستون بهش باشه اگه با عمه ای مادر بزرگی میتونه حرفاشو بزنه به اون شخص بگید که راهنماییش کنه گناه داره شاید روش نشه یه سری چیزارو به شما بگه