2777
2789
عنوان

امشب خاستگارم میاد خونه داداشم

368 بازدید | 19 پست

ی مدت برا آشنایی درارتباط بودیم بعد جواب منفی میخاستم بدم ولی داداشم با من حرف زد داداشم پسره رو میشناسه حالا میگ دعوتش کرده امشب میگ حرفاتون بزنین دیگ ب نتیجه برسین ک اگ آره چند وقت بعد بیان خاستگاری رسمی اگ ن دیگ اونم بفهمه و تمام استرس گرفتم میگ امشب باید جواب بدی وقتی اومدش پیش داداشم چجور رفتار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج شوخی بردار نیست اگر ملاک هاتو داره برو پیش مشاوره 

اگرم نه ک ردش کن بره فقط هم مادیات رو نبین مذهب اعتقاد فرهنگ خانواده همه جوانب رو ببین 

ولی حتما حتما حتما مشاوره یادت نره 

خوشبخت بشی 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نمیدونم هنوز بد نیس رفتارش ولی..

ولی چی؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔