2777
2789
عنوان

کابوس عکس رنگی

102 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من میخوام از تجربه عکس رنگی رحمم براتون بگم چون خودم چیزی که خیلی بدرد بخوره اینجا پیدا نکردم بیشتر اطلاعات غلط بود و بیخودی خیلی ترسوند منو و شب تا صبح نخوابیدم.

من خیلی آستانه تحمل دردم پایین هست اما عکس رنگی رو انداختم و اصلا اون اندازه ای که نوشتن درد نداشت

فقط ده دقیقه زمان میبره. تو اون ده دقیقه درد دارید و حس فوق العاده بدیه زمان هایی که تزریق میکنه درد شدت میگیره وگرنه بقیش درد قابل تحمل هست فقط موقع تزریق غیر قابل تحمل میشه که اونم چند ثانیه هست.

من یک ساعت قبل یک ژلوفن و نیم ساعت قبل یک شیاف استفاده کردم

کمی خونریزی داشتم، حتما با خودتون پد و آبمیوه و همراه خوب ببرید.

عزیزم برای همه که درد نداره ولی منی که لوله های رحمم مشکل داشت مرگو جلوی چشمام دیدم و بعد از اون دو بار دیگه هم دکتر فرستاد عکس بندازم ترجیح دادم با بیهوشی باشه چون بدترین روز زندگیم بود اون روز و واقعا جدی میگم که دردش وحشتناک و غیر قابل توصیف بود برام 

شما حتما خداروشکر مشکلی نداشتی که درد هم نداشتی

میزان دردش با بسته بودن لوله فالوپ بیشتر میشه من بدنم به اون ماده ای که میزدن عوارض نشون داد دو روز درد کشیدم حتی قوی ترین امپول های مسکن رو هم زدم ولی اروم نمیشد بعد دو سه روز تموم شد دردش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکتر نمیگه مشکل چی هست که نمیگیره؟

داستان من طولانیه عزیزم 

دکتر اولم تشخیص اشتباه داد و گفت لوله رحمت بستست باید آی وی اف بشی سه بار انتقال جنین داشتم که منفی شد ، دکترمو عوض کردم دکتر جدیدم گفت لوله ی سمت چپت عفونتیه و باعث میشه که جنین داخل رحم نمونه گفت باید لوله بردتشته بشه با لاپراسکوپی ، عمل شدم لوله رو‌برداشت لوله ی سمت راستمم باز کرد ، بعد از اون دوباره چند بار آی وی اف شدم که سه بار انتقال جنین داشتم اولین بار حامله شدم قلبش تشکیل نشد سقط کردیم ، دومین بار حامله شدم قلبش ایستاد ، دکتر‌گفت با قرص سعی کن سقط بشه جنینتو سالم دفعش کنی که ببری آزمایشگاه ژنتیک ببینیم شاید جنین مشکلی داشته ، و کلی هزینه و درد و ناراحتی کشیدیم فهمیدیم جنین مشکل کروموزومی داشته و دکتر گفت انتقال بعدیتو دوباره آی وی اف کن که جنینات بیشتر بشه بتونیم سلامتشونو تشخیص بدیم بعد انتقال بدیم ، هفت تا جنین سالم داشتم که همه پسر بودن یه دختر منم برای اینکه ناشکری نشه دوتا پسر و یه دخترو گفتم انتقال بدن 

حامله شدم در آخر موقع سونوگرافی فهمیدیم خارج رحمیه دنیا روی سرم خراب شد 

کلی هزینه کرده بودیم کلی وقت گذاشتیم اما نشد که بشه خخیلی داغون شدم …

دوباره با لاپراسکوپی خارجش کردن که به تخمدان سمت چپم چسبیده بوده اونم دوقلو…😔💔

الان دوباره بعد از یه سال دمترمو عوض کردم رفتم پیش عارفی ، شوهرم عمل واریکوسل انجام داده اگه تا سه ماه دیگه طبیعی حامله نشم بازم میرم آی وی اف کنم 

داستان من طولانیه عزیزم  دکتر اولم تشخیص اشتباه داد و گفت لوله رحمت بستست باید آی وی اف ب ...

انشالا طبیعی باردار میشی و صدای قلبش رو میشنوی این سری با عشق بغلش میگیری 

از ته دلم برات از خدا میخوام ، همه سختی هات فراموش میشه اون موقع 

منم هنوز دکتر نرفتم ببینم چه پیشنهادی میکنه بهم ، من ذخیره ام پایینه

ده روز دیگه وقت دارم

انشالا طبیعی باردار میشی و صدای قلبش رو میشنوی این سری با عشق بغلش میگیری  از ته دلم برات از خ ...

ممنون عزیزم انشاالله هرچی برای من خیر خواستی برای خودتم همینطور باشه 

انشاالله به سلامتی و طبیعی باردار بشی و طعم مادر بودنو حس کنی🤲🏽💝