2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته 😭

290 بازدید | 28 پست

ی بارداری ناموفق داشتم، تو ۷ماهگی از دست دادم..بعد سه سال اقدام کردم اون بارداریم تحت نظر نازایی بودم این سری گفتم طب سنتیو امتحان کنم خیلیا نتیجه گرفتن از دکترم 

ولی من همه علائم پریود هرماهمو دارم خیلی دلم گرفته ای کاش اگ میخواد پریود بیاد الان میومدتا چند روز دیگ باید تحمل کنم 

تازه اگه هم باردار بشم باید ازمایش بدم ببینیم جنین سالمه یانه مشکل ژننتیک داریم😔تنبلی تخمدانو سخت باردار شدنم ی طرف این ژنتیکم ی طرف ماجراست 😭😭

خدایا این انتظارچقدر سخته دیگ طاقت ندارم😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ببخشید عزیزم میتونم بپرسم چرا نی نی رو از دست دادید؟

خواهش گلم

مخچه رشد نکرد و با ازمایشا و سونو ها گفتن که سندروم دندی واکره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی متاسفم، فامیل هستید؟ امینوسنتز ندادید؟

اره پسرعممه..چرا امنیو دادم چون ان تی زیاد بود ولی گفتن سالمه انومالی سالم اکو قلب سالم تو ۲۴ هفته مشکلشو نشون داد مخچه رشد نکرد😭

الانم از بچه ازمایشی نگرفتن چون خیلی هزینه بالا میشد صبر کردیم بعدش که اومدیم نمونه رو ببریم ازمایش گفتن دیگ دیر شده و نشون نمیده 

ولی خودمو شوهرم ازمایش دادیم ی ژن مشترک پیدا شد

یعنی اون ژن باعثش شده؟ حالا توو بارداری بعدی باید cvs  بدی

دکترا اینطور میگن 

اره باید هر بارداری ازمایش بدم

هول اگزوم دادید؟ چن وقته این اتفاق افتاده؟

من هول اگزوم دادم دو تا ژن پیدا شد بعد شوهرم همون دو تا ژنو بررسی کردن که یکیشو داشت که میگن اونی ک مشترکه به مشکل بچه میخوره

من هول اگزوم دادم دو تا ژن پیدا شد بعد شوهرم همون دو تا ژنو بررسی کردن که یکیشو داشت که میگن اونی ک ...

منم توو ۳۲ هفته بچمو از دست دادم هول اگزوم دادیم ما دوتا ژن مشترک داریم😞الان باردارم باید cvs. بدم

منم توو ۳۲ هفته بچمو از دست دادم هول اگزوم دادیم ما دوتا ژن مشترک داریم😞الان باردارم باید cvs. بدم

آخ چقدر ناراحت شدم هروقت از کسی اینو میشنوم که عین من بوده چشمام یدفه سیاهی میره یاد اون روزا میافتم که چقدر شنیدنش دردناکه که بگن بچه مریضه باید سقط بشه...فامیلین؟

عزیزم انشالله که دیگ تکرار نشده دکتره ب من گفت احتمالش ۱به ۱۶ هست یعنی اون ممکنه بعد شانزدهمین بارداری فعال بشه یا ممکنه تو اولین بارداری 

کم پیش میاد دوباره تکرار بشه بنارو بذار به اون درصد سالم بودن

مشکل بچه چی بود؟به ما گفتن ۲۵درصد احتمال تکرار هست ۷۵ درصدم ممکنه سالم باشه

شما بچه ی اولتون بود؟ 

متاسفانه از شانس قشنگم بله خاطره به یاد ماندنی از بچه دار شدن برام بجا گذاشت

حالاهم تنبلی شدیدم دارم رفتم طب سنتی این سری بلکه جواب بگیرم که هیچ رفت دوباره ماه بعدو تلاش و التماسو انتظار😔

چندهفته ای؟ من اولی رو هم امنیو شدم 

متاسفانه از شانس قشنگم بله خاطره به یاد ماندنی از بچه دار شدن برام بجا گذاشت حالاهم تنبلی شدیدم دار ...

ما چون دوتا ژن مشترک داریم گفت پنجاه پنجاهه😞ولی امید دارم که سالمه برام دعا کنید، منم بچه اولم بود😞من الان یازده هفته ام هفته دیگه باید برم cvs