2777
2789

بچه ها وقتی خانواده شوهرتون ناراحتتون میکنن به شوهرتون میگید؟ من اگه نگم خیلی اعصابم خورد میشه،به شوهرم میگم تخلیه میشم،از طرفی چون شوهرم خودش میدونه رفتار خانواده اش اشتباهه این وسط فقط خجالت زده میشه و اعصابش خورد میشه و یه جوری تحقیر میشه انگار،تا حالا چندبار بهم گفته کاش ازدواج نمیکردیم تا تو اتقد اذیت نمیشدی

کاربری سال ۹۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر این رفتارها زیاد هستن و خود همسرتون آگاهه که دیگه بیان کردنش به قول شما بیشتر شرمندش میکنه و رابطتون سرد میشه به هرحال خانواده ایشون هستن شما بگو بخاطر رفتارها و آذین هاشون من کمتر در جمع هاشون شرکت میکنم از اونا دور شو تا آرامش داشته باشید 

من همون موقع جوابشونو میدم پیش اومده که دعوا هم راه افتاده بحثم راه افتاده خیلی

اما نمیتونم بااااید جوابشونو بدم اگه ندم خفه میشم

رفت و امدمم که کم میکنم باز گله میکنن که چرا به ما محل نمیذاری دلیلشم که میگم باز بحث میکنن دارم دیوووونه میشم دیگه از دستشون.. کلا اینجوری ان که هرحرفی ما میزنیم درسته هرحرفی عروس میزنه اشتباه و غلطه

خدایا دستمو ول نکن 💙
خب من اگه نگم به همسرم و همسرم باهام حرف نزنه آرومم نکنه اصلا دلم صاف نمیشه با خانواده شوهرم بعدش بب ...

خب اشتباه میکنی 

به مرور شوهرتو زده میکنی

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
من همون موقع جوابشونو میدم پیش اومده که دعوا هم راه افتاده بحثم راه افتاده خیلی اما نمیتونم بااااید ...

میدونی خیلی اهل تیکه و حرف نیستن،من بیشتر از سرد بودن و بی محبتی و بی محلی هاشون ناراحت میشم اینا رو چطوری به روشون بیارم عاخه

کاربری سال ۹۶