2777
2789
عنوان

اسیاب دانه ی قهوه

5225 بازدید | 27 پست

سلام

دوستانی که خودتون تو خونه دونه ی قهوتون رو اسیاب میکنید راضی هستید؟عین فروشگاه خوب اسیاب میشه؟

می خوام اسیاب قهوه بگیرم که قهوه رو در لحظه اسیاب کنم که عطر و طعم بهتری داشته باشه

اما ایا واقعا میتونیم تو خونه با دستگاه اتومات مخصوصش خوب اینکارو انجام بدیم؟

واییی، منم میخوام بخرم. موندم چی بگیرم.

شما چیزی مدنظر دارین؟ قیمتش چه حدوده؟ 

من بوش دیدم حدود ۱ تومنه ولی نمیدونم خوبه یا نه. یکی هم نوا ۴ تومنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
واییی، منم میخوام بخرم. موندم چی بگیرم. شما چیزی مدنظر دارین؟ قیمتش چه حدوده؟  من بوش دیدم حد ...

اره عزیزم اما برندهاشو یادم رفت بپرسم فقط تو فروشگاه دیدم

یک مدل دیدم مکانیکی دو و پونصد 

یک مدل هم کامل اتومات که پرتافیلتر زیرش نصب میشه و راحت قهوه ی اسیاب شده میاد داخلش و قیمتش چهار تومان بود

و بنظرم همین دومی بهتره

فقط سه ماه یکبار باید کالیبره بشه

اما هنوز دو به شک هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم یک مدل دیدم مکانیکی دو و پونصد  یک مدل هم کامل اتومات که پرتافیلتر زیرش نصب میشه و ...

اون دومی مارکش چی بود؟ دیجیکالا دیدین؟ 

خوب برای کالیبره کردن باید ببرین فروشگاه مجددا؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اون دومی مارکش چی بود؟ دیجیکالا دیدین؟ 

عزیزم یادم رفت مارکشو بپرسم

تو فروشگاه که رفتم قهوه بخرم بهم معرفیش کرد و ظاهرش رو دیدم 

هم میشد پرتافیلتر خانگی بهش وصل بشه هم نیم صنعتی بنظرم دستگاه کامل و خوبی اومد

اون دومی مارکش چی بود؟ دیجیکالا دیدین؟  خوب برای کالیبره کردن باید ببرین فروشگاه مجددا؟

اره هر سه ماه باید ببریم همون فروشگاه

اما گفت با تغییر فصل هم بیارین کافیه

مثلا وقتی خیلی گرم یا خیلی سرد بشه

بنظرم سالی دو بار کافیه

اون دومی مارکش چی بود؟ دیجیکالا دیدین؟  خوب برای کالیبره کردن باید ببرین فروشگاه مجددا؟

الان تو نت سرچ کردم وعکسشو دیدم و برندشو فهمیدم

برندش مباشی هست

خوبه بنظرت؟میشه عین فروشگاه خوب اسیاب کرد ؟

الان تو نت سرچ کردم وعکسشو دیدم و برندشو فهمیدم برندش مباشی هست خوبه بنظرت؟میشه عین فروشگاه خوب اس ...

عین اسیاب فروشگاه که طبیعتا نمیشن. اونا اسیاب های ۵۰، ۶۰ تومنی هستن. خوب طبیعتا کاراییشون متفاوته. ولی اینکه همون لحظه قهوه رو اسیاب کنی، خوی عطر و طعمش خیلی بیشتر حفظ میشه. 

هر بار چقدر قهوه میشه باهاش اسیاب کرد؟ مثلا میتونه ۵۰ گرم آسیاب کنه؟ 

عین اسیاب فروشگاه که طبیعتا نمیشن. اونا اسیاب های ۵۰، ۶۰ تومنی هستن. خوب طبیعتا کاراییشون متفاوته. و ...

اره برای همون دو به شک هستم

اره گفت از چهارده گرم به بالا میشه

اره برای همون دو به شک هستم اره گفت از چهارده گرم به بالا میشه

منم موندم. شوهرم الان به صرافتش افتاده که بخره. ولی نمیدونیم کاراییش چطوره. ارزش داره یا نه 

عین اسیاب فروشگاه که طبیعتا نمیشن. اونا اسیاب های ۵۰، ۶۰ تومنی هستن. خوب طبیعتا کاراییشون متفاوته. و ...

یک خوبیه دیگه داره ترکیب عربیکا و روبوستا طبق زمان روز دست خودمونه

من الان چند مدل اسیاب شده میخرم 

یکی برای صبح یکی عصر

و عطرش کم میشه

عزیزم اگه خریدی، لطفا به منم همینجا بگو کدوم مدلو انتخاب کردی

منم موندم. شوهرم الان به صرافتش افتاده که بخره. ولی نمیدونیم کاراییش چطوره. ارزش داره یا نه 

دقیقا منم عین شما هستم

نمیدونم چه کنم

اگر خریدی خبرشو بده لطفا ببینم راضی هستی یا نه

دقیقا منم عین شما هستم نمیدونم چه کنم اگر خریدی خبرشو بده لطفا ببینم راضی هستی یا نه

حتما عزیزم 😍😍