2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بانک ملی واسه 100 میلیون به من 400 هزار تومن ماهی میده. اشتباه نکن تو بانک نذار  اگه هم میخوای ...

بانک ملی رو بیخیال منظورم بانک های تقریبا شخصی بود جانم

پارسیان چقدر میده

بانک ملی رو بیخیال منظورم بانک های تقریبا شخصی بود جانم پارسیان چقدر میده

اول راجب لوتوس تحقیق کن. چون نمی تونی مثل حساب بانکی ازش پول برداری.
به ازای هر یک میلیون ماهی 25 هزار تومن به من میده حالا شما 350 میلیون داری میشه ماهی نزدیک 9 تومن ولی خب بازم میگم پولتو تو بانک و اینا نزار من جات بودم طلا میخریدم و چون میگی تا دوسال دیگه نمی خوای بهش دست بزنی قطعا طلا تا اون موقع بالاتر میره و سود خوبی میکنی. ماشین هم بتونی یه چیز معمولی بخری خیلی بیشتر سود میکنی.
ببخشید زیاد صحبت کردم خواستم بهت کمکی کرده باشم.

اول راجب لوتوس تحقیق کن. چون نمی تونی مثل حساب بانکی ازش پول برداری. به ازای هر یک میلیون ماهی 25 هز ...

میشه بیای شخصی تا بهت بگم دلیلشو و خب بعد نظرتو میخوام واقعا

بانک ملی واسه 100 میلیون به من 400 هزار تومن ماهی میده. اشتباه نکن تو بانک نذار  اگه هم میخوای ...

لوتوس که سودش زیاد نیست

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
برای مبالغ بالا خوبه شما چه بانکی رو پیشنهاد میدید

بانک آینده ،انصار ، بانک شهر ،ایران زمین ،صندوقای بورس مثل کارات ،افران  

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز