2789
عنوان

نامزد قبلی

137 بازدید | 12 پست

دوستان من تقریبا یکسال با یه پسر نامزد بودم که وقتی فهمیدم شغل شو و سنشو بهم دروغ گفته و پول هامو گرفت که حواله ماشین بهم بده و نداد باهاش بهم زدم الان یه خواستگار جدید و جدی دارم بنظرتون در چه مرحله ای موضوع خواستگار قبلی رو بهش بگم 

آرزوها بزرگ داشتن یک مزیت است چون وقتی به آرزوها کوچک میرسی احساس شکست می کنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

و در الان که دوران آشنایی با خواستگار جدیدم رو دارم طی میکنم از دست خواستگار قبلی بابت حواله ماشین شکایت کردم و دادگاه میرم

البته فقط خواستگاری بود من رد کردم ولی اونا ول نمیکردن

این خواستگار جدیدم 2 ماه دارم باهاش دوران آشنایی رو طی میکنم قصد جدی داریم برا ازدواج

تو همون مرحله ی اول بگو

دو ماه دوران آشنایی رو باهاش گذروندم پسر خوبیه قصد جدی برا ازدواج داریم این هفته قرار بیان برا خاستگاری

دو ماه دوران آشنایی رو باهاش گذروندم پسر خوبیه قصد جدی برا ازدواج داریم این هفته قرار بیان برا خاستگ ...

قبل از اینکه بیان خواستگاری یه روز قرار بزار. برو باهاش و خیلی جدی صحبت کن شرایطتتو بگو

قبل از اینکه بیان خواستگاری یه روز قرار بزار. برو باهاش و خیلی جدی صحبت کن شرایطتتو بگو

اگه فکرای منفی بکنه و منصرف بشه چیکار کنم، پسر خوبیه و شرایط خوبی هم داره

الان هم برا حواله ماشین از دست نامزد قبلیم شکایت کردم و دادگاه میریم نمی تونم از پنهون کنم 

من که گناهی ندارم قبلن یه کلاه بردار سر راهم سبز شده هم احساساتم رو به بازی گرفته و خانواده ام رو و هم پولم رو گرفت و پس نداده

این خواستگار جدیدم خوب بپذیره و کنار بیاد با موضوع خواستگار قبلیم من که گناهی ندارم، خانواده ام باید میرفتن راجب خواستگار قبلیم تحقیق می کردن و نه اینکه من بعد گذشت یک سال از دوران نامزدی بفهمم بهم دروغ گفته