2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

348 بازدید | 29 پست

من بچه ۳ ساله دادم که اگه طلاق بگیرم هم من و هم بچم تحت حمایت خانوادم هستیم با شوهرم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم دعوامون خیلی زیاده سر هر چیزی منم گفتم اولا به خاطر بچه زندگی کردن که زندگی نیست بعدم بچه الان مگه آرامش داره اونم گفت موافقم الان دو دلم که طلاق بگیرم یا نه اخلاقای بدش=خسیسه یعنی برای خرید یه چیز چند روز باید توضیح بدی اگر به نظرش لازم بود میخره_بددهنه البته منم هستم اونم در مقابل اون جواب میدم که احتراماتمون کلا از بین رفته

دست بزنشو خیلی بزور میتونه کنترل کنه سعی میکنه ولی کم میتونه البته سر چیزای الکی همیشه هم توهین میکنه ۶ ساله ازدواج کردم ولی شرایط همینه

تعداد رای : 9
نظرسنجی
۱
7
77%
۲
2
22%

بهتره یه تلنگر بهش بزنی 

اقدام به طلاق کنی

ببین درست میشه که برگردی یا نه 

چون اسم طلاق میاد یا آدم میشن یا نه باید ولشون کرد 

اعصاب که از سر راه نیاوردیم همش تحمل کنیم

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیسازید چرا باهم صحبت نمیکنید الان بحث شما نیست بحث بچس ک این وسط نابود میشه اول ب مدت یکماه ب شوهرت بگو از تونه بره بیرون یا کلا تو خونه باشید اما باهم نه حرف بزنید ن کار داشته باشید ب عنوان هم خونه فقط 

عزیزم برین پیش یه مشاورخوب به خدا همچین تصمیمات مهمی فقط با مشاوره توی فضای مجازی به جواب درستی نمیرسه حتی ممکنه مشکلاتتون قابل حل باشه و فقط ارتباط برقرار کردن با هم دیگه رو بلد نیستین

بهتره یه تلنگر بهش بزنی  اقدام به طلاق کنی ببین درست میشه که برگردی یا نه  چون اسم طلاق ...

اقدام کردم تا مشاوره رفتیم بعد منصرف شدیم تو همون اقدام هم گفت هرکار دلت میخواد بکن

اقدام کردم تا مشاوره رفتیم بعد منصرف شدیم تو همون اقدام هم گفت هرکار دلت میخواد بکن

این دیگه خیلی پر رو شده 

میخواد نازشم بکشی و بگی باشه با این اخلاقت میسازم و ادامه میدم

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

کاش یه قانونی بود و میگفت زوجین تا ۵سال از زندگی مشترکشون نگذشته و همدیگه رو نشناختن ، حق ندارن بچه دار بشن

شاید اون وقت بچه های طلاق کمتری وجود داشتن،شاید اون وقت زوجینی که هنوز سازش نکردن و با هم اشنا نشدن و به تفاهم نرسیدن ، بچه ای رو قربانی رابطه شون نمیکردن

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

به نظرت خودت طلاق خوبه بهت کمک میکنه که زندگی خوبیو شروع کنی 

نمیدونم به بعد طلاق نمیتونم فکر کنم ولی با خودم میگم تو این زندگی بمونم هم چیزی خوب نمیشه یعنی حالم خوب نیست مدام به زندگی این و اون نگا میکنم و به این فکر میکنم اگه بمونم فردا پس فردا از اعصاب یه جایم آسیب میبینه