2777
2789
عنوان

ازدواج های عجیب..زوج های عجیب

12568 بازدید | 104 پست
دیدین تا حالا؟
مثلا من یه دوستی داشتم که اخلاق خیلی بدی داشت..با هیچ کدوم از ماها بیشتر از یه ماه دوست نمی موند و قهر می کرد..بعد ها شنیدم که تو سن بالا با یه مرد خوب و آرومی ازدواج کرد..و زندگی خوبی داره..البته امیدوارم خوشبخت بشه ولی همیشه دلم براش می سوخت که این هرگز نمی تونه زندگی خوبی داشته باشه...خخخخخ
یا یه پسری بود تو دانشگاهمون خیلی فوق مذهبی...بعدها شنیدیم که با یه دختر ازدواج کرد که مشهور بود تو دانشگاه به...و نمی دونم چی بگم چطور توصیفش کنم... نمی دونم الان باهم خوشبختن یا نه..ولی ازدواجشون برام عجیب بود.
...البته این و قبول دارم که تضاد و تفاوت خودش یه جور جاذبه ایجاد می کنه..اما بعضی تفاوت ها از زمین تا آسمونه..
شما چقدر دیدین این طوری؟
و به نظرتون آیا سطح بالای تفاوت مشکل ایجاد نمی کنه؟ من فکر می کنم تا یه اندازه ای باید اشتراک وجود داشته باشه..مثل یه پی برای ساختمون. حداقل رو اون مشترک باشن..رو بقیه اش تفاوت باشه قابل تحمله.
شاید هم من تفاوت هاشون بیشتر از اشتراکاتشون به چشمم اومده باشه.

شما هم دیدین؟
نظرتون چیه؟
ONLY. GOD.
چندسال پیش خانمی به مامانم که معلم بود گفته بود یه دخترمعلم برا پسرش که دیپلم ردی و شاگرد مکانیک بود پیدا کنه مامانم گغته بود به نظرم نگردید پیدام بشه جواب رد میدن بعد دو هفته فهمیدیم پسرش عقد کرده اونم با کی با یه خانم فوق لیسانس عربی که دبیر دبیرستان هم بود.آخه چراااااا؟؟؟ البته اینم بگم واقعا پسرش از نظر اخلاقی آدم خیلی تاپی هم نبود
نه ندیدم تابه حال ولی خانواده شوهرم ازیک قومیتی به شددت بدشون میومد مخصوصا مادرشوهرم ولی حالا دوتا ازدامادها ویکی ازعروسهاشون ازهمین قومیت هستن
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر عمم انقدر رو زیبایی و اندام زن آیندش وسواس بود که اچندسال کل فامیل براش دنبال زن بودن و صد تا دختر جورواجور نشونش دادن نپسندید آخر سرم با یک دختر چاق درجد خپل ازدواج کرده و الان جونش واسه دختره در میره
یه پسر عمه ی پر ادعا داشتم که اونیکی دختر عمه ام عاشقش بود خیلی هم سطحش بالا بود یه کار عالی هم داشت اما با یه دختر سیکل ..خیلی چااااق ..و معمولی ..و روستایی که اصلا به هم نمی خوردن ازدواج کرد هنوزم تو شوکم که این پسر اگر با دختر عمه ام زندگی می کرد الان چقدر سطح زندگیش بالاتر بود
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

دو تا از دوستام و دخترعموم😧 با خانواده های معمولی رو به خوب با کله افتادن تو عسل. یکشون که شوهرش روز عقد سند یه آپارتمان 16 واحده تو خیابون فیضیه نیاوران رو بهش داده😁 هر واحد 300 متر😬 چجوری آروم باشم هان؟ 😁😁 یکیشون هم تازه نامزد کرده جواهرات و حلقه نامزدیش نشون میده حداقل فقط 100تومن پول جواهرات نشونش شده😬 چجوری حرص نخورم هان؟ دختر عموم رو اصلا نمیگم چون راهی جز خودکشی نمیمونه😁
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پسر خالهومن خوشتیپ وهمه چی تموم،با یه دختر بزرگتر ازخودش وچاق وکوتاه وزشت عروسی کرد ،همکارن،ولی انگار اخلاقش خوبه
برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
یا دخترخاله دوستم که دختربسیار زیبا و تحصیل مرده ای بود تو ین بیست و پنج سالگی با یه آقای 55 ساله ساکن آلمان غقد کرد آقاهه نه تنها پولدار نبود بلکه به گفته ی پسرعموش یه مدت تو بیمارستان روانی بستری بوده دختر خانم با علم به اینها ازدواج کرد در نهایت بخاطر همین مشکلات نتونس برا دخترخانم اقامت بگیره الانم چند ساله سالی یکی دوبار همو میبینن یه دخترم دآرن!!!!
نازی بست این با کله رفته تو لجن که
برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
اون دوستم که سند خونه کادوی عقدش بود شوهرش تو امریکا فرانسه و انگلیس ویلا داره😩 شوهر دخترعموم هم تو دوران دوستی برای دختر عموی پراید سوارم بی ام و x4خریده بودددددددد😭
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دختر همسایمون انقدررررررررررررر ناز بود اصلا تک بود این دختررررر تمام پسرهای محل عاشقش بودن اخرش با یه پسر بی سواد که حتی سیکل هم نداشت و شاگرد میوه فروشی بود ازدواج کرد
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.