2777
2789
عنوان

مهد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 35 پست
گناه داره چه خبره از ۴ سالگی مهد خودش که دوتا خواهر برادر داره قطعا در کنار اونا اجتماعی میشه چه نیا ...

نه دوست داره با همسن هاش بازی کنه، خواهرش که فعلا یکسالشه نمیتونن بازی کنن، خانه بازی میبرمش بزور میاد خونه دوست داره بازی کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اول ان شاالله بچه آن به سلامتی به دنیا بیاد  اگه مهد نزدیکت باشه بزار  چون رفت و آم ...

مهد سر کوچمونه نزدیکه ولی راست میگی چون فصل سرماهم هست مریضی زیاد میشه☹️

شما خودت یه مهدکودک بزن

😂😂

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
گناه داره چه خبره از ۴ سالگی مهد خودش که دوتا خواهر برادر داره قطعا در کنار اونا اجتماعی میشه چه نیا ...

چه گناهی عزیزم پس از کی باید بره مهد؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بعد زایمانت میری خونه پدرت؟

زایمان اولم مامانم اومد خونم، زایمان دوم من رفتم ولی ده روز بودم برگشتم، سخت بود برام خونه خودم راحتترم ، احتمالا بگم مامانم لطف کنه بیاد خونه ما که بچه هاام راحت باشن

اسی یه سوا لل بچه سومت ناخواسته بود؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
زایمان اولم مامانم اومد خونم، زایمان دوم من رفتم ولی ده روز بودم برگشتم، سخت بود برام خونه خودم راحت ...

بیچاره گناه داره سخت تحمل بچه خواهرای منم بچه دارشدن دزدسراشون برامن بود

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
په چرا یکی پدر منو درآورده😭

من اصلا کاری به کنترل جمعیت و این حرفا ندارم، من فقط یه خواهر دارم با فاصله سنی هشت سال، خیلی بچگی سختی داشتم همش تنها بودم ، دوست ندارم خانوادم کم جمعیت باشن، و به تجربه میگم دوتا از یکی راحتتره، از وقتی دخترم به دنیا اومده انقدر پسر لوس و یکدنده من عوض شده و آقا شده که همه تعجب میکنن

بیچاره گناه داره سخت تحمل بچه خواهرای منم بچه دارشدن دزدسراشون برامن بود

نه من خیلی خونه مامانم نمیرم البته مامانم موافق بچه دار شدنه خواهرمم که شونزده سالشه خیلی سخت نیست براشون خونمون هم یه شهره کلا کارای بچه ها با خودم و همسرمه خواهرمم که کلا دست به بچه های من نمیزنه🥴🥴

اسی منم مثل خودت  صدرصد ۳ تا رو میارم بتونم ۴ تا هم خودم تک فرزندم اصلا راضی نیستم خیلی بی ک ...

تکفرزندی خیلی سخته ، منم چهارتا دوست دارم ولی حالا سومیم بیاد ببینم چطوریه بعد فکر چهارمی باشم 😅😅