2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

460 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ، من در هفته ۳۹ بارداری هستم و دیشب یک سری انقباضات در حد فاصله های یک و دو دقه ، طول انقباض سی چهل ثانیه داشتم ، که به ماما هم زنگ زدم گفتن این دردها درد زایمان نیست چون فاصله هاش کم و نامنظمه و منم چون خوابم میومد حوصله درد کشیدن الکی نداشتم شیاف پروژسترون گذاشتم تا بهتر شدم، میخوام بدونم فرق درد شروع زایمان و کاذب چیه؟ کسانی ک تجربه دارن و اینکه شوهرم میگه شیاف الا‌ن گذاشتن اشتباهه ، کی میدونه شیاف پروژسترون میتونیم برای درد بذاریم یا نه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیاف نباید بذاری

چون باعث سفت شدن جنین میشه و زایمان سخت میشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

شیاف استفاده نکن،،،،درد و بچه و فعالیت آروم میشه ،،،ببین هر وقت درد آروم آروم بیشتر شد شدنش و ب کمر درد رسید و حس زور زدن و دفع داشتی درد واقعی هست و نزدیک زایمان ،،،بقیه با کمی استراحت یا راه رفتن آروم میشن ،،،سعی کن موقع درد راه بری ک پیشرفت کنه و هم آروم میشه  و یا دوش بگیر ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

درد کاذب هست  ولی بنظرم  داره دردهات شروع میشه،همون روز که درد نا منظم میادسراغت که زایمان نمیکنی،درد ها بیشتر میشن و با فاصله کمتر تا موعد زایمان.من چند روز درد و خون داشتم تا درد شدیدم شروع شد

کاش زندگی دنده عقب داشت  

شما برعکس عمل میکنید؟شیاف برا جلوگیری از سقط و لک بینی میزارن شما الان باید حرکات توپ و اسکوات و شروع کنی 

درد زایمان همراه احساس دفع و درده این انقباضات و کمر درد و حس پریودی همشون کاذبن میبینی الان هستن یهو ناپدید میشن بعد با آمپول فشار میزایی الان کمتر کسی با درد میره زایمان کنه همش آمپول فشار

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!