2789
عنوان

جوش صورتم

48 بازدید | 7 پست

بچه ها شب میخوابم صب پا میشم تا صورتم پررررر جوشه همشم ریز و سر سفید میترکونم فردا باز همین بساط

ازمایشم دادم همه چی اوکی بود چربیم نمیخورم اصا

ینی از چی میتونه باشه؟

چیکار کنم بره؟داااااغون شده صورتم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

شیرینی زیادنمیخوری؟‌

شاید بخاطر هورمونات باشه

دکتر پوست برو حتما 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس و اعصاب هم عاملشه

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

گوگرد خیلی خوبه واسه جوش من دو هفته پیش رفته بودم استخر گوگردی همه جوشای صورتم از بین رفته و فقط جای جوش های قبلی مونده تصمیم گرفتم حداقل ماهی یه بار برم بلکه جای جوشامم رفت 

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان

جوشارو هم نترکون بدترمیشه 

سخته ولی باید صبوری کنی تابرن 

ماسکای خنک کننده بزن با کیسه یخ هم ماساژ بدی سریع میره مستقیم نذارش رو پوست فقط که سرخ بشه

سفیده تخم مرغ هم خوبه خشکشون میکنه

تمیز نگه ش دار پوستتو

سلام خوشگلا 🧸🤎

من تدریس زبان انجام میدم ب صورت ترمی و جلسه ای(هم بزرگسالان هم کودکان)با کمترین هزینه

و کیفیت بالای کلاس(حل تمرین /رفع اشکال/مکالمه دو طرفه/پرسشو کلی چیز دیگ)اگ توی کتاب های درسی اشکالی دارین میتونم کلاس تقویتی براتون بزارم گلا😍🌸

کلی نکته بهتون میگم و براتون میفرستم جدا از کلاس و بدون هیچ هزینه ای😌❤️

هر روز ۲۰ واژه باهاتون کار میکنم

کلاس از هر سطحی ک شما در ان قرار دارید برگزار میشه و ب صورت خصوصیه🤎

و با اولین پرداخت پشتیبانی دائمی خودم هستم و وارد کانالمون میشین ب صورت دائمی..