2821
2789
عنوان

قد دخترم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 43 پست
نگران نباش شاید یه دفه قد بکشه،دختر بزرگه منم از بیشتر دوستاش کوتاهتر بود ولی پارسال ۱۰ سانت بلند شد ...

راضیم هم قد خودم بشه.الان هر کی میبینه میگه نهایت سه سالشه .کاش یهو قد بکشه.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

اصلا ورزش‌هایی مثل والیبال و بسکتبال نفرستید ها صفحه رشد رو می بنده ویتامین دی هزار از شنبه تا چهار شنبه بهش بده دکتر غدد کودکان خوب هم تو تهران دکتر اعلایی خیلی خوبه هر چند ماه بتونی یک چکاب بیای خیلی خوب میشه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امپول خطر داره.شوهر خواهرم پزشکه میگه هورمون رشد خطرناکه

اول از صفحات رشدش بررسی می کنه بعد برحسب شرایطش دارو میده من رفتم برا قد بلندی دارو دوا برا من جواب نداد دیر شده بود اگر دکتر درجه یک تو تهران بری خطر نداره امپول چون اونا تجربه و سواد بالایی دارن الکی دارو نمیدن ولی دکتر شهرستان درد نمی خوره منم بچه قمم همش دکتر تهران میرم حتی جراحی چشمم تهران رفتم 

یهو قد میندازه انشالله ناراحت نباش

نگرانیم اینجاس چند ماهه نیم سانت هم اضافه نکرده چند بار متخصص کودکان بردم آزمایشاش خوبه دکتر میگه خیلی هم کوتاه نیست ولی خب از همه دوستاش کوتاه تره

اول از صفحات رشدش بررسی می کنه بعد برحسب شرایطش دارو میده من رفتم برا قد بلندی دارو دوا برا من جواب ...

خب میگن چند سال بعد این آمپولا تاثیر بدشو نشون میده.والا خودمم موندم.اتفاقا چشم چپشم انحراف پنهان داره.باید ببرم تهران عمل کنم

اصلا ورزش‌هایی مثل والیبال و بسکتبال نفرستید ها صفحه رشد رو می بنده ویتامین دی هزار از شنبه تا چهار ...

اسم دقیق دکتر رو میشه بگی‌؟

مگه از اول همسرت قدتو ندید؟نزار بهت حرف بزنه پیشش نگو کوتاهم الان شما متوسطی نه کوتاه.منم باید دخترم ...

چرا دید اما الان نظرش عوض شده منو با خواهراش مقایسه می کنه دعوامون می شه متاسفانه قد کوتاهی نقصه الان دخترا این نسل همه قد ها۱۷۰ شده من نمی دونم چرا کوتاهم

ببرش تهران اشکال نداره برای آیندش ارزش داره 

نگرانیم اینجاس چند ماهه نیم سانت هم اضافه نکرده چند بار متخصص کودکان بردم آزمایشاش خوبه دکتر میگه خی ...

خیلی دقت می‌کنی وایسا انشالله که قد میندازه فقط بهش برس تو سن بلوغ انشالله قد میندازه

خب میگن چند سال بعد این آمپولا تاثیر بدشو نشون میده.والا خودمم موندم.اتفاقا چشم چپشم انحراف پنهان دا ...

تهران چشم پزشکی نور تو خیابان اسفندیار برو عالی هست 

تو گوگل سرچ کن مادرایی که دکتر بر افزایش قد رفتن تجربیاتشون بخون

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز