متولد ۹۷هستش تیر ماه.امسال میره پیش دبستانی قدش ۱۰۰ساتی متر هستش دقیق.الان هشت ماهه همین قده.خیلی نگرانم فقط ی متخصص غدد تو شهرمون هست که رفتم نوبت بگیرم گفتن دکتر مریض جدید نمیبینه فقط نوبت به مریض های قبلیش میده.دکتر کودکان هم بردم شربت آرژی پلاس داد.قد خودم ۱۶۴شوهرم ۱۷۶.میترسم به عمش بره آخه زیر ۱۵۰.شانس من دختر خود خواه شوهرم ۱۷۰شده حالا دختر من باید به اون بره.نمیدونم چیکار کنم.کاش هم قد خودم بشه راضیم
اول کشک و شیر و شربت کلسیم بهش بده دوم بفرستش ژیمناستیک بارفیکس و بسکتبال سوم فقط فقط فقط تهران متخصص غدد عالی ببرش آمپول میده تا پریود نشده فقط وقت داری قدش بلند کنی یه همت کن ببرش تهران و همون جا دارو هاش بخر بیارش شهر خودتون
خب شهرمون نداره.گفتم واسه سال دیگه بهم نوبت بده منشیش گفت ببر شهر دیگه .شهر دیگه هم ببرم آزمایش مینو ...
من راضی بودم مادرم ۱۰۰۰ بار من ببره شهرای دور ولی کوتاه نشم من ۱۶۰ هستم همسرم ۱۹۵ میره میاد میگه کوتوله بهم کاش منم مادرم درک داشت بفکرم بود متاسفانه برخلاف همه اطرافیان ۱۰ سالگی هم پریود شدم خیلی تلاش و ورزش می کردم خودم که کوتاه نشم اخر شدم ۱۶۰ نزار دخترت مثل من حسرت قد بکشه من بخاطر قدم همیشه مواظب وزنمم باید باشم یکم چاق بشم زشت می شم چون کوتاهم خیلی چاق تر از بقیه بنظر میام
نگران نباش شاید یه دفه قد بکشه،دختر بزرگه منم از بیشتر دوستاش کوتاهتر بود ولی پارسال ۱۰ سانت بلند شد،الان بهتر شده گرچه قد بلند نیس ولی غیر طبیعیم نیسولی من دکتر میبردمش و پیگیر بودم