2821
2789
عنوان

قد دخترم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست

اول کشک و شیر و شربت کلسیم بهش بده دوم بفرستش ژیمناستیک بارفیکس و بسکتبال سوم فقط فقط فقط تهران متخصص غدد عالی ببرش آمپول میده تا پریود نشده فقط وقت داری قدش بلند کنی یه همت کن ببرش تهران و همون جا دارو هاش بخر بیارش شهر خودتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول کشک و شیر و شربت کلسیم بهش بده دوم بفرستش ژیمناستیک بارفیکس و بسکتبال سوم فقط فقط فقط تهران متخص ...

امپول خطر داره.شوهر خواهرم پزشکه میگه هورمون رشد خطرناکه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
زیاد بهش شیر اینا بده ویتامین بده تحت نظر دکتر  یهو دیدی یهویی قد انداخت

شیر روزی دو لیوان سه لیوان میدم.شربت کلسیم اینام میدم.

خب شهرمون نداره.گفتم واسه سال دیگه بهم نوبت بده منشیش گفت ببر شهر دیگه .شهر دیگه هم ببرم آزمایش مینو ...

من راضی بودم مادرم ۱۰۰۰ بار من ببره شهرای دور ولی کوتاه نشم من ۱۶۰ هستم همسرم ۱۹۵ میره میاد میگه کوتوله بهم کاش منم مادرم درک داشت بفکرم بود متاسفانه برخلاف همه اطرافیان ۱۰ سالگی هم پریود شدم خیلی تلاش و ورزش می کردم خودم که کوتاه نشم اخر شدم ۱۶۰ نزار دخترت مثل من حسرت قد بکشه من بخاطر قدم همیشه مواظب وزنمم باید باشم یکم چاق بشم زشت می شم چون کوتاهم خیلی چاق تر از بقیه بنظر میام

الان نگاه کردم حداقل قد واسه بچه پیش دبستانی ۱۱۱

نگران نباش شاید یه دفه قد بکشه،دختر بزرگه منم از بیشتر دوستاش کوتاهتر بود ولی پارسال ۱۰ سانت بلند شد،الان بهتر شده گرچه قد بلند نیس ولی غیر طبیعیم نیس‌ولی من دکتر میبردمش و پیگیر بودم

من راضی بودم مادرم ۱۰۰۰ بار من ببره شهرای دور ولی کوتاه نشم من ۱۶۰ هستم همسرم ۱۹۵ میره میاد میگه کوت ...

مگه از اول همسرت قدتو ندید؟نزار بهت حرف بزنه پیشش نگو کوتاهم الان شما متوسطی نه کوتاه.منم باید دخترمو شهر دیگه ببرم دکتر😔