بچه ها تا تاپیک های قبلیم هست من با صاب کارم رابطه عاطفی هم داشتیم که به دلایلی من هم قطع رابطه کردم هم قطع همکاری ، بعد از یک هفته زنگ زد گفت یه آقایی با پلیس اومدن سراغت گفتن تو از یه بنگاه تو جهان پناه (اسم یکی از خیابون های شهرمونه) دزدی کردی از دوربین نگاه کردیم آدرس خونشون و تلفن خونشون هم داریم بگید کجاست ؟؟ بابام میگه دروغ میگن اگه پلیس بخواد بیاد خب میآمد در خونمون ، بعد بچه ها بخدا اصلا همچین اتفاقی نیفتاده ، دوباره دیشب زنگ زد که پلیس دنبالته، بابام امروز رفته صبح در مغازشون و شستشون گذاشتشون کنار آخه نمیدونم چرا همچین دسیسه ای واسه من چیدن خیلی اعصابم خورده نمیدونم چکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برو كلانتري پيگيري كن اگه دروغ بود اس ام اساش و نگهدار أعاده حيثيت كن ازش شكايت كن
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
کاش روز جهانی اسکول هم داشتیم تو اون روز به همکارت تبریک میگفتی،واقعا چی پیش خودش فکر کرده این چرت و پرتا رو سر هم کرده ،خداروشکر اومدی بیرون از پیشش
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه