عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5858 عنوان نامه ای به خودمون🥺 170 بازدید | 9 پست اگه بخوای یه نامه برای خودت بنویسی چی میگی'؟ به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂 1402/06/18 | 11:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8514 ببخشید که نتونستم علاقه اتو دنبال کنمو نذاشتم کسی بفهمه تو افسردگی رو دو بار تجربه کردی و خودت به تنهایی و به سختی از اون حال بیرون اومدی میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5858 استرس خانواده شوهر نداشته باش به درست دقت کن 😂😂😂😂 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5858 ازت خوشم نمیاد لطفا زودتر بمیر به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5858 استرس خانواده شوهر نداشته باش به درست دقت کن م کوچیک 😂😂😂 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5858 ببخشید که نتونستم علاقه اتو دنبال کنم و نذاشتم کسی بفهمه تو افسردگی رو دو بار تجربه کردی و خودت به ... منم فقط میتونم بگم شرمنده ام جوانی تورا چه سخت گذراندم🔪🚶♀️ به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂