2777
2789
عنوان

خانومای تحصیلکرده بیاین

429 بازدید | 31 پست

سلام ، بچه ها من کاردانی حسابداری دارم وچون رشتمو دوست نداشتم ادامه ندادم دیگ و خیلیم سخت بود.

الان بعد چندسال تصمیم گرفتم لیسانسمو بگیرم، و برامم مهم نیست چ رشته ای ، فقط میخام در کنار کارم یه لیسانسیم بگیرم فقط برا مدرکش.

بنظرتون اسون ترین رشته پیام نور چیه؟ خیلی اسون 🥲چون وقت درس خوندن ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیریت دولتی چند تا از واحدهای تخصصی ش هم با رشته حسابداری یکیه و می‌تونید تطبیق بدی و دیگه نخونیشون ...

اها پس مدیریت دولتی و علوم تربیتی.

یکی از همینا رو میخونم مخصوصا اگه بشه مدیریت دولتی ک واحدارو تطبیق بدم. مرسی عزیزم🌹

اها پس مدیریت دولتی و علوم تربیتی. یکی از همینا رو میخونم مخصوصا اگه بشه مدیریت دولتی ک واحدارو تطب ...

االبته فقط رشته مدیریته که درس های تخصصیش چند تاش یکیه وبا عمومی ها تطبیق بدی و اگر رشته دیگه‌ای رو که بخوای بخونی می‌تونی عمومیایی که توی کاردانی پاس کردی رو توی رشته دیگه‌ای که از اول شروع کردی تطابق بدی

االبته فقط رشته مدیریته که درس های تخصصیش چند تاش یکیه وبا عمومی ها تطبیق بدی و اگر رشته دیگه‌ای رو ...

ببعد چه دانشگاه آزاد و علمی کاربردی می‌تونی برای لیسانس شرکت کنی دیگه درس‌های کاردانی رو نخونی و تغییر رشته بدی مثلاً لیسانس مدیریت بگیری ویا رشته خود تو ادامه بدی

ببعد چه دانشگاه آزاد و علمی کاربردی می‌تونی برای لیسانس شرکت کنی دیگه درس‌های کاردانی رو نخونی و تغی ...

ییعنی الان اگر دانشگاه پیام نور با شرایط تطبیق اگر قبول کنند باید  ۶ یا ۷ ترم بخونی ولی اگر دانشگاه آزاد و یا علمی کاربردی برید ۴ ترم میخونی و یا رشته خودت و یا تغییر رشته و لیسانس رشته دیگه ای رو با صرف نظر از اینکه کاردانیت چی بوده مدرک لیسانس می‌گیری باز هم خودت می‌دونی چون هزینه علمی کاربردی و پیام نور شبیه به همه ولی به نظرم مدرک پیام نور یه مقدار معتبر تره و اینکه باید حسابی توش بخونی دیگه چون الکی به کسی نمره نمی‌دن و امتحانات مثل کنکور تستی و مثل کنکور هم ت

صحیح می‌کنند اسکن میکنند و کامپیوتر تصحیح می‌کنه 

ییعنی الان اگر دانشگاه پیام نور با شرایط تطبیق اگر قبول کنند باید  ۶ یا ۷ ترم بخونی ولی اگر دان ...

مرسی بابت وقتی ک گذاشتی عزیزم، من دانشگاه و رشته ش برام مهم نیست، فقط میخام راحت و سریع  ی مدرک لیسانس بگیرم ک اسمش لیسانس باشه. معتبر بودنشم مهم نیست چون نمیخام باهاش کار کنم.

البته فقط پیام نور یا علمی کاربردی میرم ک زیادم نخام هزینه کنم.

پس پیشنهادت اینه برم علمی کاربردی مدیریت بخونم ک هم تطبیق بدم هم سریع تر تموم شه، درسته؟

مرسی بابت وقتی ک گذاشتی عزیزم، من دانشگاه و رشته ش برام مهم نیست، فقط میخام راحت و سریع  ی مدرک ...

بببین اگر می‌خوای بری علمی کاربردی وقت ثبت نامشه خب برو بگو کاردانی داری و می‌خوای لیسانس شرکت کنی ببین چی میگن 

بببین اگر می‌خوای بری علمی کاربردی وقت ثبت نامشه خب برو بگو کاردانی داری و می‌خوای لیسانس شرکت کنی ب ...

خخواهش من خودمم همینجوری شرکت کردم فکر کنم واحدهای لیسانس نهایتش ۷۰ واحده فکر کنم من با کلاس‌های جبرانی فکر کنم باید ۸۰ تا واحد یا ۸۵ واحد بگذرونم

االبته فقط رشته مدیریته که درس های تخصصیش چند تاش یکیه وبا عمومی ها تطبیق بدی و اگر رشته دیگه‌ای رو ...

ببین عزیزم، من حفظیاتم خوبه و میخام زیاد هزینه نکنم و هرچه سریعتر تموم شه، رشته خودمم نمیخام بخونم.

بنظرت همون مدیریت علمی کاربردی مناسب منه؟