عزیزم هنوز معلوم نیست بارداری یا نه نشستی به خارج رحمی فکر میکنی 😐😐از الان که مشخص نیست
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اخه درد خیلی خیلی بدی داشتم سرچ کردم دیدم اونایی که خارج رحمی بودن اینطور بودن دل درد و حالت تهوع ش ...
خدا نکنه عزیزم به این چیزای منفی نباید فکر کنی به چیزای خوب فکر کن فکر کن بارداری و بارداری موفقی داری انشالله خارج رحمی یه چیز خیلی نادری هست از ۱۰۰ تا بارداری یکیش هم ممکنه خارج رحمی نباشه من خواهر شوهرم داشت تازه بعد ها مشخص شد اولش که معلوم نبود
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مرسی عزیزم یه مقدار آروم شدم،توکل برخدا چند ماهه اقدامم باردار نشدم هنوز
انشالله به همین زودی میشه زیاد استرس حساس نباش باشی بدتر اذیت میشی بی خیال اقدام کن زندگیتوبکن مطمئن باش زود تر به نتیجه می رسی