2777
2789
عنوان

خارج از رحمی

76 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبم

کسی تجربه حاملگی خارج از رحمی رو داده

جمعه دو بار درد شدیدی زیر شکمم تا مقعد گرفت داشتم میمیردم امروزم حالت تهوع دارم

کسی هست بدونه ایتا علائم خارج از رحمی

یه هفته مونده به موعد پریودیم

عزیزم هنوز معلوم نیست بارداری یا نه نشستی به خارج رحمی فکر میکنی 😐😐از الان که مشخص نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن عزیزمممم ای حرفا چیههه ان شالله بارداری سالمی داشته باشی ...خارج رحمی و پوچ فقط با سونو مشخص میشه& ...

پس یعنی اینا علائمش نیست

خداکنه نباشه واقعا

اصلا نمیدونم باردارم یا نه منتظرم موعد پریودم بشه

مگه با دارو باردار شدی؟

دو ماه قبل لتروزول استفاده کزده بودم کیست شد بودن همه شون فولیکولام آزاد نمیشدن کیست فولیکولار شده بودن.. در صورتی کع حالت طبیعی اینطور نبودن

فقط همون یه ماه استفاده کردم دیگه استفاده نکردم از قرص

همینطوری طبیعی اقدام کردم این ماه

عزیزم هنوز معلوم نیست بارداری یا نه نشستی به خارج رحمی فکر میکنی 😐😐از الان که مشخص نیست 

اخه درد خیلی خیلی بدی داشتم سرچ کردم دیدم اونایی که خارج رحمی بودن اینطور بودن

دل درد و حالت تهوع شدیدم دارم

خدا کنه نباشه اصلا تحمل مشکل جدید رو ندارم

اخه درد خیلی خیلی بدی داشتم سرچ کردم دیدم اونایی که خارج رحمی بودن اینطور بودن دل درد و حالت تهوع ش ...

خدا نکنه عزیزم به این چیزای منفی نباید فکر کنی به چیزای خوب فکر کن فکر کن بارداری و بارداری موفقی داری انشالله خارج رحمی یه چیز خیلی نادری هست از ۱۰۰ تا بارداری یکیش هم ممکنه خارج رحمی نباشه من خواهر شوهرم داشت تازه بعد ها مشخص شد اولش که معلوم نبود 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دو ماه قبل لتروزول استفاده کزده بودم کیست شد بودن همه شون فولیکولام آزاد نمیشدن کیست فولیکولار شده ب ...

خارج رحمی معمولا با دارو و هاش ام جی و آی یو آی میشه

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
خدا نکنه عزیزم به این چیزای منفی نباید فکر کنی به چیزای خوب فکر کن فکر کن بارداری و بارداری موفقی دا ...

مرسی عزیزم یه مقدار آروم شدم،توکل برخدا 

چند ماهه اقدامم باردار نشدم هنوز

مرسی عزیزم یه مقدار آروم شدم،توکل برخدا  چند ماهه اقدامم باردار نشدم هنوز

انشالله به همین زودی میشه زیاد استرس حساس نباش باشی بدتر اذیت میشی بی خیال اقدام کن زندگیتوبکن مطمئن باش زود تر به نتیجه می رسی 

انشالله به همین زودی میشه زیاد استرس حساس نباش باشی بدتر اذیت میشی بی خیال اقدام کن زندگیتوبکن مطمئن ...

ان شاالله عزیزم

خدا خیرت بده آرومم کردی

ان شالله هرچی میخوای خدا بهت بده