2777
2789
عنوان

مدفوع مخاطی

219 بازدید | 15 پست

بچه ام 3 ماه و 7 روزشه، دو روزی میشه که تو مدفوعش مخاط هست. البته از قبل هم بود منتها کم. دو روزه که بیشتر شده. اسهال نداره، دفعش مثل سابقه. 

وزنش 6 و 450... کمبود وزن نداره، بیقراری و تب و.... هم نداره. خون هم داخل مدفوع نیست. علتش چی میتونه باشه

عزیزم احتمالا حساسیت به پروتویین گاوی داره😢

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

آلرژی به پروتئین گاوی  داره دقیقا دختر منم این طوری بود اون مخاط دیوار روده اس عزیزن نذار آسیب ببینه اگه شیر خودت میدی باید رژیم بگیری اگه شیر خشکی باید شیر رژیمی بدی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آلرژی به پروتئین گاوی  داره دقیقا دختر منم این طوری بود اون مخاط دیوار روده اس عزیزن نذار آسیب ...

عزیزم دخترتون کی خوب شد

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
عزیزم دخترتون کی خوب شد

از ۲۸ روزگی رژیم گرفتم تا ۶ماهگی و شیر خشک کمکی هم اچ آ میدادم بعد اون کم کم رژیم شکستم اما  تا حدودی رعایت و داشتم تقریبا از ۸ماهگی یکم بهتر شد اما الانم که ۱۶ماهه  تاحدودی رعایت داریم  و اینکه همیشه پروبیوتیک میدادم  قطره اشو میگن باعث میشه زودتر خوب بشن 

از ۲۸ روزگی رژیم گرفتم تا ۶ماهگی و شیر خشک کمکی هم اچ آ میدادم بعد اون کم کم رژیم شکستم اما  تا ...

ممنون گلم پروبیوتیک چیه؟ 

میکروب های مفید روده اس که از شیر مادر گرفته شده  برای کولیک و آلرژی  و التهابات  رود ...

عزیزم از داروخونه باید گرفت؟