2777
2789
عنوان

شیر خشک

158 بازدید | 17 پست

مامانای عزیز کیا به بچشون شیر خشک اپتامیل ۱ میدن؟ من بچم نارس بود اول بهش پراپتامیل دادم سه کیلو شد دکتر گفت اپتامیل ۱ بدم از روزی ک دادم اول جوش ریز زد صورتش ک سر سفیده بعدش دو روز شکمش سفت کار کرد باز دو روز خوب بود الانم خیلی نفخ داره و موقع شیر خوردن زور میزنه و بیقراره بنظرتون چیکار کنم.فقط شیر خشک میخوره

سری پیش واسه زور زدنش گفتم ب دکترش گفت طبیعیه ولی الان بیشتر شده 

الان دوماهشه ۳۴ هفته بدنیا اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک نان بده من گاهی وقتا به دخترم میدم بیشتر شیر خودمو میخوره عالیه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من اپتامیل دادم خیلی راضی،بود

اون جوش های سرسفید ربطی به شیرخشک نداره من از،دکتر پرسیدم گفت خیلی از،بچه های کوچیک میزنن خودش هم از،بین میره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

منم اپتامیل میدادم عوضش کردم ولی مشکلی نداشت باهاش.

اگه میبینی اذیته بچه شیرشو عوض کن.

ب دکتر بگی بهت میگه چی بدی بهش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من که دخترم صورتش اگزما داشت شیرخشک نان میدم دکتر گفت آپتامیل بده اگزماش رفع میشه اینم زور میزنه رف ...

اره دقیقا اینم زور میزنه خیلی زیاد ریفلاکسم‌داره من گفتم شاید از شیرشه

منم اپتامیل میدادم عوضش کردم ولی مشکلی نداشت باهاش. اگه میبینی اذیته بچه شیرشو عوض کن. ب دکتر بگی ...

شما الان چی میدی؟ 

اره احساس میکنم اذیت میشه با پره اپتامیلم چون سنگین بود اذیت میشد ولی انقد نفخ نداشت

این زور زدن ها نفخ ها دل درد ها تا چهارماهگی با بچه هست بعد خوب میشن بچه من اپتامی میخوره 

انقد زور میزنه موقع شیر خوردن دلم‌کباب میشه واسش کلود میشه انقد زور میزنه ک باد معدشو دفع کنه

تازه دیروز بعد نیم ساعت از شیر خوردنش شیر تازه بالا اورد نمیدونم بخاطز ریفلاکسشه

شما الان چی میدی؟  اره احساس میکنم اذیت میشه با پره اپتامیلم چون سنگین بود اذیت میشد ولی انقد ...

نان میدم بهش.

ببین اگر نفخ داره و دلدرده و زور میزنه فقط گیگوز بهش بده برا دل درد و یبوست و اینا عالیه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر