2777
2789
عنوان

بوی ماه مهر😐😐

510 بازدید | 42 پست

هیچی فقط خواستم بگم خریدای بچه ها انجام دادید؟؟

چیزی نمونده مدرسه ها باز بشه😎😎

من که خودم یادم میفته تن و بدنم میلرزه 

آها اینم بگم لطفا بطری آب با کیفیتش بخرید نه از این پلاستیکی ارزونا 

از نون شب واجب تره 😁😁

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

هنوز حتی ثبتنامشم نکردم

خیلی تو استرسم😥

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو حیاط آب می‌خوردیم والا بچه ها با کلاس شدن، 😑😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
سردی هوای صبح گاهی خبر رسیدن پاییز رو داره میده

آخ گفتی 

قشنگ هوا سوز داره

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
هنوز حتی ثبتنامشم نکردم خیلی تو استرسم😥

یاخدا چرا انقدر دیر 

چه پایه ای؟؟؟

ما تو حیاط آب می‌خوردیم والا بچه ها با کلاس شدن، 😑😂

آره والا 

یادش به خیر😍😍

کجایین شما که سرد شده؟! اذربایجان؟!

نه والا تهرانم 

قشنگ صبحا یکمی سوز داره

یاخدا چرا انقدر دیر  چه پایه ای؟؟؟

پیش دبستانی 

میخوایم بریم یه شهر دیگه،هنوز نرفتیم 

امروز یا فردا میریم

استرس نده😆بگو اوووه هنوز وقت هست

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من ده نمونه بطری نو توخونه دارم.. فقط یکیشو در طول سال میبرد. چون بقیش کیفش که کج میشد از کناره های ...

دقیقا به خاطر همین گفتم با کیفیت بخرید 

اون آب که میریزه تمام کتاباشون به فنا میره

پیش دبستانی  میخوایم بریم یه شهر دیگه،هنوز نرفتیم  امروز یا فردا میریم استرس نده😆بگو ا ...

یه لحظه فکر کردم پایه منظورته

پیش دبستانی خواهشا دولتی نبر 

یا اگه میبری جای خوب ببر 

منظورم اینه از واجبات نیست