2777
2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
اون مال چند سال پیشه اتفاقا عاشقمم شد. ولی من نخواستمش   بعنی دیگه این چیزا برام مس ...

عه من فکر کردم تازگیه برا همین گفتم هنوز هیجان داری.ولی خب بیست و یکم کمه هنوز البته من خودم بیست و سه سالمه شیش ماهه ازدواج کردم ولی با شوهرم ده سال دوست بودم اگر بزور نمیومد جلو هنوزم مجرد بودم ولی دیگه قاطی کرده بود میگفت ده ساله دوستیم خسته شدم بزور اومد گرفتتم هنوزم حس نیکنم زود ازدواج کردم 

عه من فکر کردم تازگیه برا همین گفتم هنوز هیجان داری.ولی خب بیست و یکم کمه هنوز البته من خودم بیست و ...

خدارو شکر کن که با کسی ازدواج کردی که دوسش داری و دوست داره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدارو شکر کن که با کسی ازدواج کردی که دوسش داری و دوست داره

اره هروز بخاطر این دوست داشتن دعوا داریم عزیزم همش میگم گه خوردم عاشق ادم اشتباهی شدم البته خیلی عاشقشما ولی خیلی عصبیه همیشه همه حا آبرومو میبره 

اره هروز بخاطر این دوست داشتن دعوا داریم عزیزم همش میگم گه خوردم عاشق ادم اشتباهی شدم البته خیلی عاش ...

میفهمم چی میگی ان شاءالله اروم بشه همسرت یکم زمان لازمه

میفهمم چی میگی ان شاءالله اروم بشه همسرت یکم زمان لازمه

الان دوازده سال دوست بودیم تازه چندماهه عقد کردین میهواست درست شع شده بود الان بهتر شده البته ولی کامل خوب نشده 

پس با این قضیه یطوری کنار بیا  خیره ان شاءالله

برا همین میگم صبر کن با ادم درست ازدواج کنی من جونم برا شوهرم درمیره عاشقشم شاه ب چشمم نمیاد انقدر ک شوهرمو دوسدارم و براش میمیرم ولی با این حال باهاش مشکل دارم همه چیزو داذم تحمل میکنم چون عشق بینمونه حالا فکر کن ازدواج کنی شوهرت بد باشه دوسشم نداشته باشی عمرا یدونه داد زدنشو بتونی تحمل کنی 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز