2789
عنوان

اموات

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست
بنظرم منم بعلت سختی زیادیه که ما اون دوران کشیدیم ببین بابای من پسر دوست بود و واسه پسراش خیلی کارا ...

الهی عزیزم ،خیلی بده که عزیزترین کسای آدم چنین خاطراتی برامون به جا بزارن منم از پدرم دل خوشی ندارم چون خیلی فرق گذاشت ومیزاره بین منو خواهرناتنیهام ،واقعا داشتن یه خانواده خوب همیشه یکی از حسرتام بوده 

مادر بزرگم آدمی بود که منو به اندازه جونش دوست داشت ،مثلا تا 15و16سالگیم خیلی دوران خوبی کنارش داشتم 

ولی یهو بعدش هم سنش رفت بالا هم بیمار شد ،هم آلزایمر قاطیش شد

حالا خودت در نظر بگیر من یه دختر نوجوون تو اوج غرور با مادر بزرگم زندگی می‌کردم ،همه هم توقع داشتن من باید ازش نگهداری کنم وبهش برسم چقدر اذیت شدم اون زمان 

هم سنم کم بود هم واقعا از توانم خارج بود.

شده بودم یه آدم افسرده یعنی بدترین دوران زندگیم بود ،چقدر حرف مفت مردم پست سرمون بود 

تا این که 20سالم بود مادر بزرگم فوت کرد 

گاهی میگم کاش همون 15سالگیم تموم میشد ،من اون 5سال انقدر سختی نمیکشیدم که بخوام از مادر بزرگم کم کم متنفر بشم 

آدمی که خیلی برام زحمت کشید نذاشت برم زیر دست نامادری  ازم نگهداری کرد،کاش اون پنج سال کمی صبورتر بودم 

حالا که پدرم زنده هست برعکس مادر بزرگم که هوامو داشت ،از پدرمم متنفر شدم به خاطر سردی خود پدرم 

بازم خدا رو شکر که خودمون سالمیم و احتیاج به احدی جز خدا نداریم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

الهی عزیزم ،خیلی بده که عزیزترین کسای آدم چنین خاطراتی برامون به جا بزارن منم از پدرم دل خوشی ندارم ...

الان کجا زندگی میکنی ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب خداروشکر.زندگیت خوبه ؟

ممنون گلم 

اره گلم زندگی آروم و خوبی دارم ،مشکلات هست نه که نباشه ولی واقعا این زندگی نسبت به قبل بهشته برام 

خدارو شکر همسر آدم خوبی دوتا هم بچه دارم

ممنون گلم  اره گلم زندگی آروم و خوبی دارم ،مشکلات هست نه که نباشه ولی واقعا این زندگی نسبت به ...

چه خوب

بحث تو تمام زندگیها هس.

انشالله زندگی به خوشی بگذره عزیزم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خب خداروشکر.زندگیت خوبه ؟

من اون خواب‌هایی که بعد از فوت مادر بزرگم می‌دیدم چندبار اینجا تعریف کم کردم 

چند نفر بهم گفتن مادر بزرگت که میگی پنج سال آخر خیلی اذیت شدم بابت بیماری وپیریش 

توی ناخوداگاهت حلالش نکردی از ته دلت ببخش ،اون میاد بخوابت که حلالیت بطلبه 

شما هم پدرت وببخش گلم وحلال کن از ته دل می‌دونم سخته ولی ببخش بزار اون دنیا آروم بخوابه

من اون خواب‌هایی که بعد از فوت مادر بزرگم می‌دیدم چندبار اینجا تعریف کم کردم  چند نفر بهم گفتن ...

نه قضیه بخشیدن نیس.من خیلی دعا کردم خوب شه.خیلی گریه کردم خیلی نذر و رازو نیاز و التماس بخدا...

اما چون مریض شد و من دیدم شکوهش از بین رفته عذاب میکشیدم

میگفتم بمیرم اونو اینطوری نبینم.

نه قضیه بخشیدن نیس.من خیلی دعا کردم خوب شه.خیلی گریه کردم خیلی نذر و رازو نیاز و التماس بخدا... اما ...

نکنه خود بابات معذبه بخاطر فرق گذاشتن بین شما 😔😔😔😔😔😔😔😔 دستش از دنیا کوتاست لطفا ازته دل باتمام وجودت دلتو صاف کن و ازش راضی باش 

نکنه خود بابات معذبه بخاطر فرق گذاشتن بین شما 😔😔😔😔😔😔😔😔 دستش از دنیا کوتاست لطفا ازته دل باتم ...

چی بگم...

چشم

تو خوابش رو میبینی ولی من دارم چای میخورم یاد چای خوردنش میفتم، میخوام بخابم یاد خوابیدن و ناله کردن ...

تو از من داغونتری که