2777
2789
عنوان

بچه هابیاید ...

179 بازدید | 18 پست

من با عشقم چن روزی بودسربودباهام الان چن وقت اوکی خوب بعدهربارمیگم خوبی میگه عالی توپ

واقعا یعنی چی یکم مشکوک میزنه منم هیچوقت نپرسیدم جریان چیه ک عالی.انگار ک ی چیزعادی اینجور واکنش نشون میدم

بعد الان بعد چن روز ک سردبود خوب شده بهترشده

یکی ازدوستان میگفت شایدمیخادبترسونتت هی میگه عالی

ولی خب ترس چرا 

مشکوک احوال پرسی ک میشه میگه عالی عالیم ..واقعایعنی چی انگارگنج قارون پیداکرده😐

خدایاشکرت...❤️

میخواد کنجکاو شی و حساس شاید

شایدم واقعا اوضاعش جوریه که حالش توپ توپه

بیخیال

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

میخواد کنجکاو شی و حساس شاید شایدم واقعا اوضاعش جوریه که حالش توپ توپه بیخیال

دقیقا ...اره کنجکاو ولی منم نمیپرسم اصلا

حالابنظرت بپرسم بهتره یابیخیال باشم،؟

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید گرفتاری داشت و نخواست در جریان بزارت

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
میخواد کنجکاو شی و حساس شاید شایدم واقعا اوضاعش جوریه که حالش توپ توپه بیخیال

بعدیکی دوبارمشکوک رفتارکرد گفت بهم شک داری چرا جوری رفتارمیکنی انگاربی اعتمادی حالابقول شماازعمداحتمالامیگه عالی ک من هزارفکر بیادتوسرم و بازدس پیش بگیره بگه حالمم عالیه مشکوکی خخخ

خدایاشکرت...❤️

دقیقا ...اره کنجکاو ولی منم نمیپرسم اصلا حالابنظرت بپرسم بهتره یابیخیال باشم،؟

دوست داری بپرس 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بعدیکی دوبارمشکوک رفتارکرد گفت بهم شک داری چرا جوری رفتارمیکنی انگاربی اعتمادی حالابقول شماازعمداحتم ...

اره منم فکر میکنم میخواد شما حساس شی🤣🤣😂😂😂 توجه کنی بیشتر

اره منم فکر میکنم میخواد شما حساس شی🤣🤣😂😂😂 توجه کنی بیشتر

بقران مردا دیونن خداشاهده بعددیشب جوری رفتارکرددلخوربود ازم ک چراتادیروقت انلاین نمیخوابم گفت اصن مهم نیس دیگ هیچی مهم نیس هرکارمیکنی گفتم اوکی خودمم مهم نیس گفت حرف نزارروزبون من چی میگی براخودت انگارحساسیتش رفتارش همه چیش خیلی عجیب غریب تر جالب ترشده

خدایاشکرت...❤️

بنظرت بهترین واکنش چیه ؟

بستگی داره میخوای به هدفش نرسه همینجور خودت بزن به اون راه

اگر هم دوست داری به شوخی بهش همین حرفی که تو تاپیکت زدی بگو بگو اگر گنج قارون پیدا کردی که اینقدر حالت توپه بیا با هم شریک شیم

من خودم بودم دومین راه رو امتحان میکردم چون واقعا شاید میخواد یچیزی بگه تعریف کنه منتظره تو بپرسی بزار تازه یکم ذوق کنه فکر کنه نقشش گرفته 😂😂

بستگی داره میخوای به هدفش نرسه همینجور خودت بزن به اون راه اگر هم دوست داری به شوخی بهش همین حرفی ک ...

میترسم بگه ن خوب عالیم حالم خوب هیچی نیس یابگه شاید ی اتفاقای افتاده و بدترکنجکاوم کنه سکته کنم ازفضولی

خدایاشکرت...❤️

میترسم بگه ن خوب عالیم حالم خوب هیچی نیس یابگه شاید ی اتفاقای افتاده و بدترکنجکاوم کنه سکته کنم ازفض ...

😂😂نمیدونم واقعا

😂😂نمیدونم واقعا

چون ادم اب زیرکاهیم هس خخخخ من هروقت میگه عالیم هی میگم الهی شکر انشالاهمیشه حالت خوب باشه😂خودم ک ازکنجکاوبدترم ولی نمیپرسم اونم ازعمدهی میگه عالی عالیم یامیگم برو بیرون حوصله ت سرنره روحیت عوض شه میگه روحیه م عالی حال هوام توپ🤭

خدایاشکرت...❤️

چون ادم اب زیرکاهیم هس خخخخ من هروقت میگه عالیم هی میگم الهی شکر انشالاهمیشه حالت خوب باشه😂خودم ک ا ...

😀😂😂😂بپرس ازش بنظرم منم کنجکاو شدم شاید یچیزی میخواد بگه بهت 

خبر بده چیگفت

همون حرف خودت در قالب شوخی بزن که نه جوگیر شه نه بتونه ضایعت کنه 

همون گنج قارون رو بگو