2777
2789
عنوان

روم کراشه؟

70 بازدید | 5 پست

آقا من رو یه پسری کراش زدم مغازه داره بارفتاراش انگار اونم رو من کراشه البته نمیدونم بعنی دوستام میگن صد درصد اما مطمئن نیستم 

از لحاظ مطمئن بودن که هر سری میرم مغازش بهم لبخند میزنه یا به سمتم متمایز میشه یا همش میخوادارتباط چشمی برقرار کنه یا با دوستان رفتم مغازش گفت فقط بهت نگاه میکرد با برور داره خندشو کنترل میکنه مطمئن باشم یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چون من ی اقا پسری عین تو مغازه دار بود جوری بود ازمغازش میومدم بیرون میوپد پشت شیشه مغازه از پشت ...

شاید یچی بودهاز چند تا پسرم پرسیدم گفتن هیچوقت به پسر همچین رفتاری رو همینطوری از خودش نشون نمیده...

و اینکه هیچوقت این رفتاری که با من داره رو با بقیه نداره

شاید یچی بودهاز چند تا پسرم پرسیدم گفتن هیچوقت به پسر همچین رفتاری رو همینطوری از خودش نشون نمیده... ...

دختر گل شاید ازت خوشش بیاد ولی اصلا توباور نکن فعلا ۹۹ درصد خوشش بیاد ۱ درصدم بزار نمیاد من سراون داستان افسردگی گرفتم شاید براتو بشه برامن نشد ولی تومث من نباش ک اگ نشد فکرتو درگیر نکن بمن میگف قلبمی تروخداحساب نکن ینی صد میزاشتم دوسم داره نداشت