2777
2789
خب انتخاب یک رشته سلیقه اییه دیگ بستگی ب تواناییت و علاقه ات داره  بستگی به هدفت داره

من اصلا اصلا ب درس علاقه ندارم اگ ب خودم بود پا ب دانشگاخ نمیزاشتم منتها گردنم گرفتم دختربادیپلم زشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم پشیمونم

اگه میتونی پشت کنکور بمون و فرهنگیان قبول بشو

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من اصلا اصلا ب درس علاقه ندارم اگ ب خودم بود پا ب دانشگاخ نمیزاشتم منتها گردنم گرفتم دختربادیپلم زشت ...

پس اگر فقط میخوای مدرک داشته باشی 

حتما پیشنهاد میکنم حقوق بخونی چون‌خیلی اطلاعات عمومی‌ت رو‌بالا میبره 

یعنی آگاهت میکنه و نسبت به مسائل جامعه و‌حق‌و حقوق خودتو اطرافیانت آگاهی‌پیدا میکنی‌و‌کلا یک‌سوادی پیدا میکنی ک همه ی‌مردم‌بهش‌نیاز دارن‌و معمولا اصلا نسبت بهش آگاهی ندارن

اما خب جز پنج‌رشته ی‌سخته دانشگاهیه باید ببینی از پسش برمیای یا نه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
حقوق توندین سخته  الان چ کاره این

سخت که هست 

بیکار 

تو خانواده وکیل دارید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن