2777
2789
عنوان

دعا و چشم زخم

10229 بازدید | 19 پست

دوستانی که اعتقاد ندارن نیان🌹من تو همه ی کارهام چند ساله خیلی گره میافته دست به هر کاری میزنم تا آخرین لحظه خوب پیش میره لحظه آخر همه چی الکی الکی خراب میشه من ادم موفقی بودم چندساله بد زمین خوردم تو اطرافیان کسانی که تو کار جادو و جنبل هستن زیاد داریم 

اگه طلسم یا چشم زخمه چی کار کنم خستم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکا منو ببینی ،میفهمی که همش از چشم زخم مینالم،بخدا که داره یه ماه میشه چنان چش زدن مریضم کردن،که نمیتونم بلند شم،من فقط این الکرسی میخونم،صدقه میدم ،تخم مرغ میشکنم،اسپند دود میکنم،یه چیزی هم هست ماها بهش میگیم نظر گرفتن،که سوره یس رو باید خوند که نظر در بیاد از روت

گنجشک های درنده

اسپند دود کن من چند روز پیش مهمونی بودم یکی از خانومای اونجا هی باهام حرف میزد سوال پیچم میکرد منم مجبوری از کارو بارمون بهش میگفتم برگشتم خونه یه دل درد وحشتناکی گرفتم انگار میخواستم بمیرم جفت کلیه هام تیر میکشید دلم کلا همه جاش درد میکرد و منم گریه میکردم همسرم واسم اسپند دود کرد در کسری از ثانیه خوب شدم وااااااااااااقعا برام عجیب بود 

تاپیکا منو ببینی ،میفهمی که همش از چشم زخم مینالم،بخدا که داره یه ماه میشه چنان چش زدن مریضم کردن،که ...

میفهممت منم همینم😔😔 این کارهارو انجام میدم اما تاثیر زیادی نداره

سوره یس رو نفهمیدم گلم؟

اسپند دود کن من چند روز پیش مهمونی بودم یکی از خانومای اونجا هی باهام حرف میزد سوال پیچم میکرد منم م ...

از من که خیلی از چشم زخم ضربه خوردم می شنوی هیچ وقت درباره زندگیت کسی نگو بخدا چشم زخم زندگی ادمو فلج میکنه😔😔منم اسفند دود میکنم تاثیر زیادی واسم نداره

میفهممت منم همینم😔😔 این کارهارو انجام میدم اما تاثیر زیادی نداره سوره یس رو نفهمیدم گلم؟

زن عموم یه روسری می‌ذاره روسرت برات رو اون روسری دعا میخونه که سوره یس اگر چشم زن یا مرد باشه در میاد،بهش میگیم ما نظر،نذر نه ها نظر

گنجشک های درنده
ممنونم عزیزم هر روسری میشه؟ میتونم خودم برای خودم بخونم

اره با هر روسری اول بذار روسرت،بعد یه کنج روسری گره بزن،بعد ارنجتو بذار جای گره،دستتو باز کن دستت تاهرجا بود نوک انگشتت،یه قند بذار بده یکی برات میزون بگیره ،تا مبین اول سوره رو بخون ،دوباره دستتو بذار،میزون کن،اگر نک انگشتت به قند نرسید نظر زن داری،اگر از قند زد بیرون،نذر مرد داری،تا مبین سوم سوره یس بخون تا نظرت دربیاد،بعد قندو بخور ،گره روسریتو هم باز کن شیر آبم باز کن بذار با آب روان بره،روسری رو بذار رو زمین ،بعد یکم سرت کن خوب میشی،این کار قرآنیه میگن

گنجشک های درنده
اره با هر روسری اول بذار روسرت،بعد یه کنج روسری گره بزن،بعد ارنجتو بذار جای گره،دستتو باز کن دستت تا ...

سلام دوست عزیز پسر من یک ماه بیشتر یه زخمی رو پاش افتاده هر چی دکتر میبرم خوب نمیشه ولی هر کی میبینه میگه چشمه این مدل زخم برای چشم زدن دکتر نبر دعا بخون روش .با این روش بر طرف میشه؟و اینکه اونجایی که گفتی گره رو که باز کردیم آب رو هم باز کنیم رو نفهمیدم.ینی گره رو زیر آب باز کنم تا بشوره ببره؟

💖