2777
2789
عملش سخته فکرکنم منم دوست دارم انجام بدم ولی توگوگل تحقیق کردم سخته 

اتفاقا من تحقیق کردم اصلا سخت نیست شما دکتر خوب می‌شناسید تو اصفهان من خیلی دوست دارم انجام بدم شما میدونید هزینش چقد هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من تحقیق کردم اصلا سخت نیست شما دکتر خوب می‌شناسید تو اصفهان من خیلی دوست دارم انجام بدم شما ...

هزینش فکر کنم ۶تا۸ ملیون باشه

و اینکه دکترا گاهی طرحواره تخفیف میزنن ک هزینه نصف میشه

پیگیر باشید

توهمین نی نی سایت تاپیکای قدیمی تر تبادل نظرهای خانوما رونگاه کردم اکثراراضی نبودن نمیدونم والله اطرافم کسی روندیدم عمل کرده باشه وفقط همینجا تبادل نظرهاروخوندم سخت بنظر میرسیداز تعاریفشون مگرنه خودمم خیلی دوست دارم عمل کنم 

هزینش فکر کنم ۶تا۸ ملیون باشه و اینکه دکترا گاهی طرحواره تخفیف میزنن ک هزینه نصف میشه پیگیر باشید

پیش کدوم دکتر انجام دادید من دوست دارم تپل بشم یکم اگه غبغب درمیاد دوباره و اینکه مراقبت داره بعدش درسته میگن میشه چربی هایی که درمیاد رو به جاهای دیگه تزریق کرد?

والا من شنیدم بعضیا میگن بعد بارداری هم غبغبمون تغییری نکرد ولی خب باید مراقب بود خیلی چاق نشی

اگه بعد بارداری هم درنیاد خیلی عالیه چون من ممکنه حامله بشم یکی دوسال دیگه

توهمین نی نی سایت تاپیکای قدیمی تر تبادل نظرهای خانوما رونگاه کردم اکثراراضی نبودن نمیدونم والله اطر ...

اره منم تحقیق کردم گفتن بازگشت داره ولی عملش سرپایی با بی‌حسی انجام میدن

توهمین نی نی سایت تاپیکای قدیمی تر تبادل نظرهای خانوما رونگاه کردم اکثراراضی نبودن نمیدونم والله اطر ...

من ده ماهه انجام دادم

خیلی راضیم

تازه هر چی بیشتر میگذره بیشتر جا میفته

و اثلا عمل سختی نیست

دردش ققط روز اوله فقط در حد اینه یکی گلوتو فشار داده ک با مسکن حله

تنها سختیش بستن گنه

ک میگذره

پیش کدوم دکتر انجام دادید من دوست دارم تپل بشم یکم اگه غبغب درمیاد دوباره و اینکه مراقبت داره بعدش د ...

تپل منظورم ۱۰،2۰ کیلو اضافه ک در میاد

درحد ۵ویلو اینا در نمیاد

خیر نمیشه

ی مایع میزنن تموم چربی ها رو خورد میکنع با میله آبش میکنن

من شیراز پیش دکتر رضا جغتایی

راضی ام