patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4202 عنوان حرف آخر خوبه؟😔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 113 بازدید | 16 پست من قراره برم دهم رشته انسانی و مدرسه ام اصلا خوب نیست خواستم ببینم اگه خوبه ک کلا غیرحضوری بردارم و حرف آخر رو ببینم 1402/06/17 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12243 نه استادای بهتری هستن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4202 غیر حضوری بر ندار اشتباه محضه باااااید تو جمع بچه ها باشی تو جمع بچه های معتاد؟
مهلا9999 عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 5610 تو جمع بچه های معتاد؟ خب یه مدرسه بهتر بروفک کردی چرا مردم مینالن از پشت کنکور بودن؟چون از جو بچه ها دور میشنغیر حضوری شبیه پشت کنکور بودنه
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4202 خب یه مدرسه بهتر برو فک کردی چرا مردم مینالن از پشت کنکور بودن؟ چون از جو بچه ها دور میشن غیر حضو ... خب نمیتونم برم من امسال آخراشو خیلی روزا مدرسه نمیرفتم بیدار میشدم سایت آلا فیلم میدیدم
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4202 به هییییییچ وجه نخر به درد جرز دیوار میخوره چی خوبه؟
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4202 من برای تجربی داشتم اصلللااااااا خوب نیست هر کسی یه چیز میگ موندم
erixsuzi عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 1052 من رشته م تجربی بود ، حرف آخر خوب نیست یک سال پشت کنکور موندم ولی بعد تاملند رو دیدم خیلی راضی بودم
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4202 من رشته م تجربی بود ، حرف آخر خوب نیست یک سال پشت کنکور موندم ولی بعد تاملند رو دیدم خیلی راضی بودم& ... کانالش تلگرام؟
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12243 مثل چی؟ تحقیق کن من رشته ام انسانی نبودولی حرف اخر زیاد به درد نمیخوره کلاسینو وتام لند استادای خوبی دارن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼