2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقتی به یچی فک میکنم یهو میاد . باورش دارم‌در ادامس میگم یا صاحب صبر ،یا ارحم الراحمین

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ی جا شنیدم :توی کشوری ک مردمش با ی عطسه دست از کار میکشن توقع پیشرفت نداشته باشید

و حقیقتا خیلی قشنگ گفت :)👌🏻

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اره وقتی به یچی فک میکنم یهو میاد . باورش دارم‌در ادامس میگم یا صاحب صبر ،یا ارحم الراحمین

گفتن یا صاحب صبر چ تاثیری روش میزاره ؟؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

من چندرپز پیش میخاسم یجالباس ببرم هروقت میخاسم بهش فک کنم عطسه میکردم بعد من هی میگفتم بیخیال صبر اخرش بردم خیاط گفت وقت ندارم😐بردم جاعه دیگه

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار