2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ششم بهتره از نظرم 

آماده تر میشه 

نهم یه مقدار سخت تره .ششم هم که فقط هوشه فکر و ذکرش فقط یه بخشه 

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

وای تو رو خدا بچه ها رو اینقدر اذیت نکنید از هفتم بره زوده هنوز بذارین بفهمه چیکار میخواد بکنه دهم اگه خواست میره دیگه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
وای تو رو خدا بچه ها رو اینقدر اذیت نکنید از هفتم بره زوده هنوز بذارین بفهمه چیکار میخواد بکنه دهم ا ...

اما عقب میفته 

اونا کلاساشون و برنامشون و درساشون فرق داره و جلوتر از مدرسه عادی درس می خونن و کار می کنن

دختر من امسال  از نهم به دهم رفته 

خیلیی از اونای دیگه عقبه 

میگم کاش از شیشم میفرستادم 

اما عقب میفته  اونا کلاساشون و برنامشون و درساشون فرق داره  دختر من از نهم به دهم رفته&n ...

به خدا نمی‌فهمم شما رو 

البته اختیار بچه خودتونو دارین 

من امسال قراره دانشجو بشم و سال هفتمم رفتم تیزهوشان 

یک سال اونجا بودم برگشتم

افتخارم اینه که کل سال های تحصیلی خودمو با عنوان دانش آموز برتر توی مدارس دولتی گذروندم 

همونجا هم کلی موفقیت به دست آوردم

اصلا درک نمیکنم چرا آدم باید خودشو محدود به مدارس خاص کنه

به خدا نمی‌فهمم شما رو  البته اختیار بچه خودتونو دارین  من امسال قراره دانشجو بشم و سال ...

من نمی خواستم بره خودش دلش می خواد 

تیغم بهش نمیبره 

اصلا دلم نمی خواد اذیت بشه 

اما خودش می خواد 

میگه آیندم خراب میشه 

من نمی خواستم بره خودش دلش می خواد  تیغم بهش نمیبره  اصلا دلم نمی خواد اذیت بشه& ...

اگه خودش میخواد اشکال نداره به شرطی که تاثیر اطرافیان یا رو کم کنی دیگران نباشه

ضمن اینکه اصلا همچین چیزی نیست که اگه نره آینده اش خراب بشه 

کاش میشد با آدمایی که توی دولتی و عادی موفق‌ بودن حرف بزنه که اینقدر خودشو اذیت نکنه و دنیا رو محدود و کوچیک نبینه

ولی  چند نفر که پرسیدم گفتن نهم بذار بچه بزرگتر بشه بیشتر درک کنه مدرسه و 

چی بگم الان چهارمه خوبه از الان کار کنه؟

کلاس بذارم؟

آزمون بنویسم؟

اگه تجربه دارین بگین

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792