2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 35 پست
والا سوالام ک زیاده اما درباره اختلاف سن خواستم بگم پسر متولد۶۸و دختر متولد۸۰بنظرتون اختلافشون زیاده ...

بله هم زیاده هم تفاوت در نگرش و سبک زندگی هست، دهه های مختلف اختلاف سبک زندگی و فکری دارند، دهه ۶۰ هم با دهه هشتاد اختلافش زیاده، ترجیحا فاصله سنی نزدیکتر بخودتون همون اوایل دهه هفتاد نهایتا تا ۷۵ مورد مناسب‌تری هست به نظر من.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
بله هم زیاده هم تفاوت در نگرش و سبک زندگی هست، دهه های مختلف اختلاف سبک زندگی و فکری دارند، دهه ۶۰ ه ...

ممنون از شما.‌اگه دختر از پسر بلندتر باشه خودشون اگه مشکلی نداشته باشن بنظرتون خوبه یا بد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از شما.‌اگه دختر از پسر بلندتر باشه خودشون اگه مشکلی نداشته باشن بنظرتون خوبه یا بد؟

خواهش میکنم. مسائل ظاهری یه مسأله شخصی و جزو ملاک‌های شخصی هست و بسته به نظر دو طرف داره، واقعا نظر شخص من خیلی ملاک نیست اینجا. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
خواهش میکنم. مسائل ظاهری یه مسأله شخصی و جزو ملاک‌های شخصی هست و بسته به نظر دو طرف داره، واقعا نظر ...

ببخشید هی وقتتونو میگیرم.برا پسر سن خاصی برا ازدواج هس؟یا بابد ب بلوغ فکریو روحی برسه؟الان۳۴سالمه حس میکنم از ازدواجو زندگی مشترک هیچی نمیدونم.این حس همیشه باهامه

ببخشید هی وقتتونو میگیرم.برا پسر سن خاصی برا ازدواج هس؟یا بابد ب بلوغ فکریو روحی برسه؟الان۳۴سالمه حس ...

خواهش میکنم، نه واقعیتش اینه که در حالت کلی نمیشه سن خاصی برای ازدواج گفت، چون افراد معمولا با همدیگه متفاوت و شرایطشون فرق داره، 

اما اگر فکر میکنید راجع به موضوعات بخصوصی آمادگی ندارید میتونید مشاوره بگیرید. بصورت تخصصی روش کار کنید تا ببینید این حس عدم آمادگی از کجا میاد 

ببخشید هی وقتتونو میگیرم.برا پسر سن خاصی برا ازدواج هس؟یا بابد ب بلوغ فکریو روحی برسه؟الان۳۴سالمه حس ...

بله قاعدتا که بلوغ فکری و روحی مهمه، فقط بلوغ جسمی کافی نیست...