2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا وقتشو پیدا کنی عزیزم❤️

فدات شم عزیزم،خودمو انداختم تو چاه کنکور دوباره 😒🥲ازش بیرون بیام شاید برا خودم بتونم بیشتر وقت بزارم,26سالمه همه عمرمو درس خوندم و همیشه دوستامو کنار گذاشتمو تنها موندم

👠👩🏻‍⚕️🫀
اگر رنگ چشمام ، هم رنگ چشم پدرم بود واقعا هیچی تو زندگی کم نداشتم 

عزیزم شما متخصص ژنتیکی؟ میشه سوالی بپرسم ازت؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اگر رنگ چشمام ، هم رنگ چشم پدرم بود واقعا هیچی تو زندگی کم نداشتم 

عزیزم شما متخصص ژنتیکی؟ میشه یه سوالی بپرسم ازت؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
چرا نصف😂

😂😂والاه قد بلندم رفته ولی ان ام کشیده نه🥴البته الان چاق شدم قبلا اونجور بودم ولی مامانم اصن چاق نمیشه زیاد

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
فدات شم عزیزم،خودمو انداختم تو چاه کنکور دوباره 😒🥲ازش بیرون بیام شاید برا خودم بتونم بیشتر وقت بزا ...

چرا باز کنکور؟اگه واقن تصمیمت به کنکوره نی نی سایتو ول کن بشین جدی بخون عزیزم

چرا باز کنکور؟اگه واقن تصمیمت به کنکوره نی نی سایتو ول کن بشین جدی بخون عزیزم

دیروز خوندم،امروز اعصابم بهم ریخت اومدم نی نی سایت،یکم حوصله درس ندارم ولی از طرفی ام میخوام بخونم😒🥲همه سرزنشم میکنن میگن کار داری لیسانستو گرفتی باز چرا میخوای کنکور بخونی🥲مقاومت میکنم میگم نه شغلم چیزی که میخوام نیست ولی تو خلوت خودم بعضی وقتا ناامید میشم🥲

👠👩🏻‍⚕️🫀
دیروز خوندم،امروز اعصابم بهم ریخت اومدم نی نی سایت،یکم حوصله درس ندارم ولی از طرفی ام میخوام بخونم😒 ...

برای کنکور اینو بدون باید مستمر باشی یعنی هر روز واقن بخونی نشه یه روز ۱۰ساعت یه روز دو ساعت

هر روز ۷ ۸ساعت رو دبگه بخون

اگه کارت خوبه و حقوق خوبی داری چرا این مسیر؟چه رشته ای میخوای؟