2777
2789
عنوان

مادرشوهر

120 بازدید | 12 پست

سلام من ادمی نیستم از مادرشوهر بد بگم یا پشت سرش غرغر کنم ولی امشب احساس میکنم دیگه صبرم تموم شده ازشون. ما ازشون دوریم شاید سالی یه بار بریم پیششون اونم انقدرمنت میزاره شام و ناهار میزنیم بیرون و خواب فقط پیششون هستیم.کلا محبت ندارن.. مثلا ما میگیم داریم میایم اینهمه مسیرو یه زنگ نمیزنه ببین مردیم زنده ایم... یه چایی نمیده دستمون سعی میکنیم شام بخوریم بریم خونشون.. فقط میدونم اینم پیر میشه.. تازه میفهمه یه پسری ام داره.. همه مامان باباها میگن بچه های ما دورمون جمع باشن همیشه واسه همسر من سالی یه بارم ازش دریغ میکنه.. خدا میدونه چطور جون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو از عصر تا حالا چنتا تاپیک مادر شوهر دیرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط خدا میدونه چی کشیدم از دستشون.. نه باهاشون کاری داشتم وقتی ام اومدن خونه ام بااحترام برخورد کردم باهاشون.. همه خواهراش و داداشاش بهم میگن بی زبونی 

فقط خدا میدونه چی کشیدم از دستشون.. نه باهاشون کاری داشتم وقتی ام اومدن خونه ام بااحترام برخورد کردم ...

انشااله مشکلاتت حل شه عزیزم🙏

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
عزیزم حق داری ,ولی بعضی ادما مدلشون اینه 

ولی چطور میان خونه من مدلش اینطور نیست...انتطار احترام داره.. خونه خودش کسیو راه نمیده ولی وقتی میاد خونه من فامیلاشو خونه من دعوت میکنه

ولی چطور میان خونه من مدلش اینطور نیست...انتطار احترام داره.. خونه خودش کسیو راه نمیده ولی وقتی میاد ...

چه عجیبه ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

عزیزم فکر نکن فقط خودت این مشکل رو داری و تنهایی.

ما هم سالی یکی دوبار میریم اونم وقتی یکی فوت کرده باشه یا عید نوروز باشه.جوری برخورد میکنه انگار ما مزاحم شدیم.

واسه عید اصلا هیچی پذیرایی نمیکنه و میوه ای شیرینی جلومون نمیزاره به بهانه خودمونی بودن درحالیکه ما در سال همون یبارو میریم اونم اصلا دعوت نمیکنه خودمون میریم.

خیلی بی محبته اصلا هیچ سراغی از نوه هاش نمیگیره.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55