2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

202 بازدید | 22 پست

هم آقایون هم خانوما.توروخدا شریک زندگیتونو اذیت نکنین. با هزار آرزو اومدن با شما زندگی کنند. دلم گرفته از این شرایط

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11986326/%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%a7-%d9%87%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%be%d9%84%db%8c%d8%b3-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%ad%db%8c%d9%86-%d8%ae%db%8c%d8%a7%d9%86%d8%aa-%da%af%db%8c%d8%b1-%d8%a8%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%85

با اجازه اسی

خواهش میکنم تاپیکمو گزارش بزنید واسم دردسر نشه

هر کی گزارش زد لایکم کنه واسه رسیدن به ارزوش ۵ تا صلوات می‌فرستم🌹🌹

اگه لینک آبی نشد آخرین تاپیکمه♥️♥️

چی شده 😔😔😔

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده 😔😔😔

از زندگی کردن با مادر شوهر خسته م. دوس ندارم کلید بندازم کشوهامو به هم بریزند. دوس ندارم درو قفل کنم برم حموم. دوس ندارم همش درو بپام. دوس ندارم همه بدونن کجا میرم کی میرم با کی میرم چی خریدم..‌.   دوس دارم یه کیک میپذم همش برای خودمون باشه نه که از فر در نیومده تموم بشه. دوس ندارم همیشه دوتا دوتا کیک بپذم....

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

استاتر منو ببخش حالم بده خیلی خیلی سردرگمم نمیدونم من دادم اشتباه میکنم یا واقعیته؟؟

تروخدا بیاید تاپیک اخرم.

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
از زندگی کردن با مادر شوهر خسته م. دوس ندارم کلید بندازم کشوهامو به هم بریزند. دوس ندارم درو قفل کنم ...

چاره ایی نیست ابجی باید مدبریت کنی خانواده شوهر انکار جزیی از وجود شوهرن 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
چاره ایی نیست ابجی باید مدبریت کنی خانواده شوهر انکار جزیی از وجود شوهرن 

چطوری؟ حریم شخصی نداشتن برام

منم از بیکاری شوهرم خسته شدم دوست دارم خودم رو خفه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢 خدایا غیر از تو به کی رو ...

چرا بیکاره... همه جا کار هست. شغل قبلیش چی بود؟

چطوری؟ حریم شخصی نداشتن برام

نمی دونم راستش کتاب مدبریت رفتار بخون ...ببخش خوب نتونستم راهنمایی کنم کمی حالم بده😘

از زندگی کردن با مادر شوهر خسته م. دوس ندارم کلید بندازم کشوهامو به هم بریزند. دوس ندارم درو قفل کنم ...

ای بابا

ماهم تو یه ساختمونیم

خیلی بده خیلی

🥺🥺

از همه چی آدم سر در میارن

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
منم از بیکاری شوهرم خسته شدم دوست دارم خودم رو خفه کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢 خدایا غیر از تو به کی رو ...

وای نگو الان دوساله بیکاره

البته کشاورزی میکنه ولی خب قبلا کارمند بود،اون همه درس خونده که الان تو روستا با کلی مشقت زندگی کنیم🥺🥺

اینم بگما از خودمون هیچ زمینی هم نداریم،همش برا پدرشوهرمه

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
ای بابا ماهم تو یه ساختمونیم خیلی بده خیلی 🥺🥺 از همه چی آدم سر در میارن

من چیز واجبی لازم داشتم رفتم از سوپرمارکت بگیرم. همش شاید بیست دقیقه طول کشید. بچه م خواب بود گفتم پیش مادرشوهرم باشه برم و بیام.  یکی از نوه هایش داشت می‌رفت اونجا. کلید در حیاطو دادم بش گفتم بچه خوابه در نزن. برگشتم دیدم رفتن خونه م. به بهانه لباس برای بچه ... درصورتی که اصلا نیاز نبود.

یا ببخشید وقتی شوهرم تنهام. درو قفل میکنیم. انقدر در میزنن لباس می‌پوشیم میریم درو باز میکنیم. بارها تکرار شده. کله سحر. سر ظهر..   اعصابم ضعیف شده از کاراشون

وای نگو الان دوساله بیکاره البته کشاورزی میکنه ولی خب قبلا کارمند بود،اون همه درس خونده که الان تو ...

ی سرمایه جور کنین مغازه بزنه. کم کم رونق میگیره. کشاورزی سخته و کم درآمد.   

من چیز واجبی لازم داشتم رفتم از سوپرمارکت بگیرم. همش شاید بیست دقیقه طول کشید. بچه م خواب بود گفتم پ ...

صب زود اگه شوهرم خواب بمونه،درو میزنن تند تند که بیدارشو

اینم بگما ما روستا زندکی میکنیم،من شهری بودم،ولی خب قسمتم اینجا بوده دیگه

میره آبیاری شب و روز نداره،پدر شوهرم اونقد زمین داره که هی آبیاری میره کمه کمش ۱۰ ساعت،شبا تنها میمونم،میترسم نمیتونم بخوابم..

یه تفریح نداریم...

به خاطر اونا کار هم پیدا نمیکنه که بریم شهر...

من اینجا غریبم،کسی رو ندارم...

خودشم دیر به دیر خونه مادرم میبرتم،وقت دکترم میشه،با عجله میریم شهر و برمیگردیم،همش با غر زدنش که دیر شد و اینا....

اونقد مشکل دارم، بخوام بگم سرتو درد میارم

کاری هم نمیتونم بکنم

خیلی سخته خیلی...😭😭