2777
2789
عنوان

مهاجرت

108 بازدید | 16 پست

اگه یکی از اعضای خانوادتون بهتون پیشنهاد مهاجرت به اروپا فرانسه رو بده و تمام هزینه های شمارو پرداخت کنه وتمام کارهای اداریتون رو همراهتون باشه حتی برای مدتی باهاشون زندگی کنید یعنی محل برای زندگی براتون فراهم کنه شما قبول میکنید؟

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب بری اونجا چیکار کنی؟اول اینکه باید زبون اون کشور بلد باشی دوم ببینی تو پیشرفتت تاثیر داره یا ن اگ ...

به محظ ورود به کشور دولت به کلاس میفرستتون و بهتون شغل میده یعنی با پاسپورت اماده وارد کشورمیشید قبول میکردید؟

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
باید فکر کنم چون فرانسه هست خیلی تمایل ندارم اگه کشور دیگه ای بود صددرصد

فکر کنید تمام قانونهای خوب هم شاملتونه و بعد چند مدت دولت به شما خونه بیمه وکارهم میده با درامد خوب قبول میکردید؟

فکر کنید تمام قانونهای خوب هم شاملتونه و بعد چند مدت دولت به شما خونه بیمه وکارهم میده با درامد خوب ...

احتمال قوی بله

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
به محظ ورود به کشور دولت به کلاس میفرستتون و بهتون شغل میده یعنی با پاسپورت اماده وارد کشورمیشید قبو ...

هیچوقت پاسپورت آماده به کسی  نمیدن. بعد از اینکه اقامت دائم گرفتید، میشه برای پاسپورت اقدام کرد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
هیچوقت پاسپورت آماده به کسی  نمیدن. بعد از اینکه اقامت دائم گرفتید، میشه برای پاسپورت اقدام کرد ...

شما کاری نداشته باشین که ایا پاسپورت میدن یانه حرف اینه اگه همچین شرایطی براتونیش میومد فرصت رو روی هوا میزدین یانه

چرا قبول میکردی؟

وقتی براحتی میتونی مهاجرت کنی به ی کشور توسعه یافته و کاملاً از هر لحاظ ساپورت میشه

خانواده و بستگان هم هستن قطعاً برای پیشرفتم مهاجرت میکردم 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
چقد نظر من از دیگران متفاوته همه دوست دارن برن😂😂

😄😄😄بعضیاهم مثل شما از وطنشون نمیتونن جدا بشن

وقتی براحتی میتونی مهاجرت کنی به ی کشور توسعه یافته و کاملاً از هر لحاظ ساپورت میشه خانواده و بستگا ...

متاسفانه یا خوشبختانه همچین موضوعی برای من پیش اومده و واقعا نمیدونم چیکار بکنم