2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولاکل خوابم راست درمیادتعبیرمم خیلیهاش راست درمیادیازمان میبره

ببخشید من چند مدت پیش خواب دیدم یه جا وایسادم و خیره شدم به آسمون بعد آسمون خیلی میدرخشید قرص ماه کامل بود و خیلی میدرخشید و ستاره هاهم تو اسمون خیلی درخشش داشت بعد از اسمون یه قفس طلایی خیلی پر ذرق و برق اومد پایین یادم نیس چی بهم داد و دوباره رفت بالا تعبیرش چیه؟

ببخشید من چند مدت پیش خواب دیدم یه جا وایسادم و خیره شدم به آسمون بعد آسمون خیلی میدرخشید قرص ماه کا ...

انشاالله خیره اون ماه تواسمون خودتی ستارهاخانوادت وقفس پرزرق وبرق چیزه خوبی نیست کلان طلاوچیزای پرزرق وبرق توخواب خوب نیستندولی ازقفس چیزی بهت دادن یکی اسیره یازندان یامثلان چطوربگم گرفتاره به دست توگرفتاریش رفع میشه

ببخشید من چند مدت پیش خواب دیدم یه جا وایسادم و خیره شدم به آسمون بعد آسمون خیلی میدرخشید قرص ماه کا ...

چقد همه خوابای خوب میبینن ، حست تو خواب چطور بود ؟ حس سنگینی یا سبکی؟ غم یا شادی؟ حسرت یا شعف؟ حس توی خواب مهمه