2777
2789

خانما کسی محلول ضد ریزش بیوتی سیلک  رو استفاده کرده؟اگر آره چه نوع ریزشی داشته؟اوکی بوده براش؟یعنی ریزشش رو کاملا قطع کرده؟

نه

تنها محلول موثر ماینوکسیدیل هست که الآن دونه ای ۴۲ تومن هست(حدوداً) و دارو خانه ها دارن.

افراد و شرکت های سودجو همون ماینوکسیدیل ۴۰ تومنی را در یه بسته بندی دیگه به قیمت های بالا میفروشن.

و نکته مهم ماینوکسیدیل تا زمان مصرف ریزش را قطع می‌کنه و کیفیت مو خیلی خوب میشه، حتی رویش موی جدید هم داره، ولی با قطع مصرف اثرش از بین میره.

نه تنها محلول موثر ماینوکسیدیل هست که الآن دونه ای ۴۲ تومن هست(حدوداً) و دارو خانه ها دارن. افراد ...

ممنون ولی ماینوکسیدیل۲ درصد و ۵ درصدشو استفاده کردم حدود ۱۵روزولی ازبس که ریزشم رو زیاد کرده بود قطع کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنها محلول موثر ماینوکسیدیل هست که الآن دونه ای ۴۲ تومن هست(حدوداً) و دارو خانه ها دارن. افراد ...

اینطوری که به درد نمیخوره آدم که تا آخر عمر نمیتونه از یه چیزی استفاده کنه ،، وقتی بعد قطع اثرش از بین میره و دوباره ریزش شروع‌ میکنه 

اینطوری که به درد نمیخوره آدم که تا آخر عمر نمیتونه از یه چیزی استفاده کنه ،، وقتی بعد قطع اثرش از ب ...

بین ریختن موها و مصرف تا آخر عمر باید یکی را انتخاب کنی.

راه بهتری پیدا نکردم، قرص های مکمل هم خوردم، الآن دوره دوم مصرف فولیکوژن هستم.

ماینوکسیدیل را بیش از ۱۲ ساله میزنم، چند روزه نزدم ببینم فولیکوژن اثر کرده یا نه ولی بالشتم پر مو شد ‌و اثر نکرده.

همین که ریشه های مو زنده می‌مونن و از بین نمیرن خوبه تا شاید در آینده یه راهی پیدا شد.

متخصص مو گفته بعد سه دوره مصرف فولیکوژن ریزشت متوقف یا خیلی کم میشه، ولی تا حالا که دوره دومم اثری نداشته.

دکتر رفتی؟ آزمایش دی اچ تی، ویتامین دی و سی بی سی دادی؟ دارو مصرف کردی؟

اره همه راه‌ها رو رفتم و ازمایشام مشکلی ندارن ولی چون ماینو رو قطع کردم ریزش شدید گرفتم

من ریزش مو پیدا کردم ماه پیش ،، دکتر رفتم بهم شامپو ریزش مو سریتا داد با آمپول بیوتین هر هفته یکی می ...

من همه اینهارو سال ها ی پیش استفاده کردم ولی چون ریزش هورمونی جواب نمیده

بین ریختن موها و مصرف تا آخر عمر باید یکی را انتخاب کنی. راه بهتری پیدا نکردم، قرص های مکمل هم خورد ...

ماینو رو تا چند ماه زدی که ریزشتون رو کامل قطع کرد؟آیا با مصرف ماینو کل موهایی که ریخته بود مجدد رشد کرد؟

بین ریختن موها و مصرف تا آخر عمر باید یکی را انتخاب کنی. راه بهتری پیدا نکردم، قرص های مکمل هم خورد ...

من سه ساله زدم و هیچ تاثیری برام نداشت الان که قطع کردم پر از سوره ایت سرم مضخرف ترین دارو همین ماینوکسیدله مرگ بر ماینوکسیدل 

من سه ساله زدم و هیچ تاثیری برام نداشت الان که قطع کردم پر از سوره ایت سرم مضخرف ترین دارو همین ماین ...

درسته ولی من بهش توجه نمی‌کنم و راحتم، اما اگر دستم مدام تو سرم باشه و بخارونم شوره نامحدود دارم.

۲ درصد میزدی؟

چه مارکی؟

یک بار در روز؟

چرا قطع کردی؟